Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes kismama vagyok. A...

21 hetes kismama vagyok. A terhességem elsö 3 honapjában nem dohányoztam. Mostanába sajnos kivánom. 1 nap elszivok 1-2 szálat, van amikor egyet sem. Koraszülésem lesz emiatt? Vagy lehet mas baja a picinek?

Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon sok anyuka ismerősöm van aki végig dohányzott a terhesség alatt.Szerencsére egészséges gyermekeik vannak.Én nem itéllek el,hisz én is szívok pár szálat naponta sajnos.Bűntudattal ugyan,de szívom.Állítólag elvonási tüneteket okoz a babánál is ebben az időben ha abbahagyod.Hisz ő is azt érzi amit te.Persze biztos jobb lenne ha egyátalán nem szívnánk,de ez van.Soha nem gondoltam,hogy terhesen beleszívok a cigibe,de mégis elmegy napi pár szál.

Ui.:Tudom,most kapni fogom mindenkitől!

2008. febr. 12. 00:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én az első terhességem előtt két hónappal lezoktam. Végig nem gyújtottam rá, csak a szülés után két héttel. Most 6 hete szültem. Sajnos végig cigiztem, és nem csak napi 1-2 szálat. Nagyon féltem, hogy baja lessz a babának, de én csak ellenpéldát láttam. Hála istennek teljesen egészséges kisfiam született. A koraszülésről pedig csak annyit, hogy egy héttel túlhordtam, és még így is meg kellett indítani a szülést. Te döntöd el mit csinálsz, de ha csak 1-2 szálat szívsz attól még nem hiszem, hogy baja lesz a babának. Jó egészséget kívánok nektek.
2008. febr. 13. 14:44
 13/13 A kérdező kommentje:
a 8dik válaszadonak üzenem: Lehetne normálisan is fogalmazni,hisz itt a legtöbb kismama tanácsot kér és nem megbántást,sértö mondatot. Ha ilyen véleményed van akárki fele inkább tartsd meg magadnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. febr. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!