Mennyi időnek kell eltelnie két Uh-vizsgálat között? (gyors választ szeretnék, fontos és köszönöm)
A helyzet az, hogy ma délután megyek a magánorvosomhoz, és általában mindig csinál Uh-ot. Ez nem is baj, havonta megyek hozzá. Viszont holnapra kaptam időpontot 4D-re is és azt mondta egy ismerősöm,h ilyen sűrűn nem szabad UH-t csinálni. Én úgy tudom nem árt a magzatnak egyáltalán. Megkérdezném a dokimat, csak ő mást ajánlott nekem, ezért nem szeretnék kellemetlenkedni,hogy nem oda megyek 4D-re,akit ő ajánlott. A védőnő meg nem veszi fel a telót? Szerintetek lesz ebből gond???
Köszönöm:29 hetes kismami
Ez tényleg érdekes! Remélem minden rendben veletek! Lehet megemlítem azért a dokimnak, végülis bízok benne, csak mégis kellemetlen pont nála rákérdezni...szóval értitek!
Köszönöm a választ!:)
Biztos nem lesz semmi. Egyrészt van ahol 50 perc - 1 óra a babamozi. Máshol csak fél óra. Ha káros lenne, nem csinálnák olyan sokáig.
Én voltam már egy nap kétszer is uh-n, mert mással is meg akartunk nézetni valamit. Nem mondta a doki, hogy ez káros lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!