Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi időnek kell eltelnie...

Mennyi időnek kell eltelnie két Uh-vizsgálat között? (gyors választ szeretnék, fontos és köszönöm)

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy ma délután megyek a magánorvosomhoz, és általában mindig csinál Uh-ot. Ez nem is baj, havonta megyek hozzá. Viszont holnapra kaptam időpontot 4D-re is és azt mondta egy ismerősöm,h ilyen sűrűn nem szabad UH-t csinálni. Én úgy tudom nem árt a magzatnak egyáltalán. Megkérdezném a dokimat, csak ő mást ajánlott nekem, ezért nem szeretnék kellemetlenkedni,hogy nem oda megyek 4D-re,akit ő ajánlott. A védőnő meg nem veszi fel a telót? Szerintetek lesz ebből gond???

Köszönöm:29 hetes kismami

2011. ápr. 8. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet ettől baja. Nekem 2 nap volt a 4d és a rendes uh. között. Egészséges 2 éves fiam van.
2011. ápr. 8. 13:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy!:)
2011. ápr. 8. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem lehet gond, hiszen akkor a 4d-s uh-on ezt előre meg is kérdeznék, hogy mikor volt uh utoljára. Nekem sajnos cukorbetegség miatt elég gyakori volt az uh, volt, hogy nagyon aggódtam és egymást követő nap is megnézett az orvos. Állítólag azért nem szeretik a babák, mert elég hangos a művelet, sok baba azért fogja a kis fejét olyankor.
2011. ápr. 8. 13:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Ez tényleg érdekes! Remélem minden rendben veletek! Lehet megemlítem azért a dokimnak, végülis bízok benne, csak mégis kellemetlen pont nála rákérdezni...szóval értitek!

Köszönöm a választ!:)

2011. ápr. 8. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan, semmi bajotok nem lesz! Jó mozizást!
2011. ápr. 8. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi...:)
2011. ápr. 8. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem lesz semmi. Egyrészt van ahol 50 perc - 1 óra a babamozi. Máshol csak fél óra. Ha káros lenne, nem csinálnák olyan sokáig.

Én voltam már egy nap kétszer is uh-n, mert mással is meg akartunk nézetni valamit. Nem mondta a doki, hogy ez káros lenne.

2011. ápr. 8. 14:16
 8/10 A kérdező kommentje:
:))))))))))))))))köszönöm...
2011. ápr. 8. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a picinek, uh-ot annyiszor lehet csinálni, ahányszor akarod, nincs semmi károsító hatása.
2011. ápr. 8. 18:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Már alig várom a 4D-t!!!
2011. ápr. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!