Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet az, hogy két...

Hogy lehet az, hogy két különböző szüléskalkulátort megnézve különböző eredmények jönnek ki?

Figyelt kérdés

Valaki érti ezt, hogy miért van?

A utolsó menses első napja 2010.11.23.

szülés várható ideje 2011.08.30.

ez mindkét kalkulátornál stimmel, és az egyik azt írja, hogy 17 hetes vagyok, a másiknál 20.

Én úgy tudom, hogy 18+4 hetes vagyok a 12. UH szerint számolva.

[link]

[link]

remélem sikerült a link...

2011. ápr. 8. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lehet azért írja, hogy 17 hetes tehres vagy, mert ugye a peteérés elvileg akkor van, amikor klasszikus (utolsó meni első nappja) számítás szerint már 2 hetes vagy.

Mert a mensi első napja után ált 14 napra van peteérés.

A terhesség valójában nem 40 hét, hanem 38, vagyis a baba annyit van a pocakodban.

2011. ápr. 8. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Nahát te pontosan úgy vagy mint én!!!! Nekem is ezek az adatok. Az én dokim szerint 19 hetes és 3 napos vagyok!
2011. ápr. 8. 13:21
 13/18 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek is!

kedves utolsó: örülök, hogy egyezünk, elvileg én is annyi vagyok 19+3, de az 12. UH szerint 18+4.

nálatok első baba?

nekünk a második kicsikénk lesz! van már egy 2 éves kisfiunk!

2011. ápr. 8. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Én ezeket szoktam figyelembe venni, nekem pontosak a 27 napos ciklusommal. Az általad feltett kalkulátorok közül nekem egyik sem számolt jól.

[link]

[link]

2011. ápr. 8. 13:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok: igen, nekünk első baba és kislányunk lesz. Nekem UH szerint is annyi mint számoltuk. Tudod már mi lesz a pici neve? És a kisfiad neve mi? Nekünk Kincső lesz.
2011. ápr. 8. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét kalkulátor teljesen jó. Az első a mensi szerinti terhességet mutatja. A második uh alapján, a magzat méretei szerinti terhességet, azaz a valós terhességet. A kettő között 2 hét van. Mivel nálunk uh alapján csinálják a vizsgálatokat, így én nem is foglalkozok a mensi szerinti adattal, a babám kora számít. Köszi, hogy linkelted a másodikat, eddig mindegyik kalkulátorból ki kellett vonnom a két hetet. :)
2011. ápr. 8. 15:01
 17/18 A kérdező kommentje:
kisfiam neve Vencel, és még nem tudjuk, hogy a pocakban ki lakik.
2011. ápr. 8. 15:53
 18/18 A kérdező kommentje:
gratulálok mindenkinek a picikhez, köszi a válaszokat!
2011. ápr. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!