Érdemes többször is 4D-re menni?
öööööööööö hány hetes is vagy???
mert ha már 35 felett én nem eröltetném.. persze zavaró ez tény...
első v.
persze nyugodtan el lehet még van értelme.
mi a 32. héten tudtuk meg... azt mondják ha nagyon takarja magát akkor lány...
mindegy is mi .. Jó egészséget !!
egyszer sem voltam.
sima 2d-s uH-on megmondták a nemét, mind a két gyereknél.
Nem értem az olyan válaszokat, mint "egyszer sem voltam, 2d megmondták". De ő már 29 hetes és még nem tudják.
Szia!
Én 22 hetes vagyok, és se a 16. heti uh-n, se a 19. hetin nem tudták megmondani, a nemét, csak sejteni lehet a csontokból, a szonográfus hölgy abból sejtette, hogy nagyon takargatja magát és a lábát állandóan a nemi szervéhez pakolgatja. 20 hetesen voltunk a dokinál, ő is csinált uh-t, 2D-s volt, de ő már határozottabban mondta, hogy fiú. De ennek ellenére mindig nem biztos. Én 26 hetesen szeretnék elmenni egy 4D-re, emléket hozni, de a helyedben én már nem mennék. Ugyanis a kötelező uh a 30-32. héten van, ott már csak meg mondják mi újság. Ha pedig nem, akkor se izgulj. A kádat, a bútorokat, babakocsit, hordozót meg tudjátok szerintem venni. A babaruhát pedig majd megveszi az újdonsült apuka, amíg ti a kórházban vagytok. Vagy te nem mered rá bízni? Nálunk így lesz, ő kérte, hogy legyen így.
Én már nem költenék erre a helyetekben.
Szia!
Már vettünk néhány dolgot, csupa olyat, amivel kislányt vagy kisfiút egyaránt hazavárunk! De te is biztos tudod milyen mikor "beleszeretsz" egy aprócska ruhadarabba, és nem tudod megvenni, mert nagyon lányos, vagy nagyon fiús. De egyébként nem szándékozom elmenni még egyszer 4dre, azt a pénzt inkább a kicsire költöm. Csak hát a kíváncsiság............. :-)
A lényeg, hogy mindketten egészségesek vagyunk, és várjuk a nagy találkozást!
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek szép estét! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!