Megjött de mégis azt érzem hogy terhes vagyok. Lehetséges ez?
Igaz hogy megjött,de nem úgy mint szokott (késett is pár napot).Egyálltalán nem görcsöltem (pedig nagyon szoktam) és csak az első napon volt vérzésem,utána csak pecsételtem. Már két hónapja állandóan álmos és fáradt vagyok,pedig nem dolgozom sokat. A mellem kicsit érzékeny,főleg a melltartó zavar.A szexet pedig már 2-3 hete nem is nagyon kívánom.
Érdemes így tesztet csinálnom vagy várjam meg a következő havi időpontját,hogy akkor mi lesz?!
szerintem sem.
kedves valaszolo, dupla pontosra ertekelem a valaszodat!
Nekem is van olyan kolléganőm akiről tudom hogy terhessége első 2-3 hónapjában menstruált. Akarok is meg nem is tesztet csinálni. Szerencsémre nem estem bele ebbe a megfázásba,de miután együtt voltunk a párommal úgy éreztem beteg leszek,mintha megfázási tüneteim lennének. Hallottam olyat is hogy valakinél ilyen tünetek jelentkeztek a treherbe esés után. (ezt most olvastam valahol)Persze lehet hogy csak be akarom beszélni magamnak a dolgot.
Azért köszönöm a válaszokat.
Szia!
Elképzelhető, hogy terhes vagy! Nekem is megjött a mensim rendesen, a szokásos 5 napot végig görcsöltem, így fel sem merült, hogy sikerült a baba. Aztán furcsán kezdtem érezni magam (állandó álmosság, cici feszülés, émelygés), csináltam egy tesztet, és most már egy 19 hetes pöttömkénk van, akiről már azt is tudjuk, hogy kisfiú! :) Egy tesztet megér. Én csak egy hónapot mensiztem, de a barátnőmnek 3 hónapon keresztül rendesen megjött, és egy gyönyörű, egészséges kislánya született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!