Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megjött de mégis azt érzem...

Megjött de mégis azt érzem hogy terhes vagyok. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Igaz hogy megjött,de nem úgy mint szokott (késett is pár napot).Egyálltalán nem görcsöltem (pedig nagyon szoktam) és csak az első napon volt vérzésem,utána csak pecsételtem. Már két hónapja állandóan álmos és fáradt vagyok,pedig nem dolgozom sokat. A mellem kicsit érzékeny,főleg a melltartó zavar.A szexet pedig már 2-3 hete nem is nagyon kívánom.

Érdemes így tesztet csinálnom vagy várjam meg a következő havi időpontját,hogy akkor mi lesz?!

2009. febr. 28. 18:11
 1/7 anonim válasza:
34%
Ha menstruálsz, akkor kizárt, hogy terhes legyél. De ha az megnyugtat, akkor csinálj tesztet, de tuti, hogy nem vagy terhes.
2009. febr. 28. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
34%

szerintem sem.

kedves valaszolo, dupla pontosra ertekelem a valaszodat!

2009. febr. 28. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én menstruáció mellett voltam méhen kívüli terhes illetve előtte a kisfiammal megjött de már terhes voltam. Mikor méhen kívüli terhes voltam én is csak pecsételtem. A megnyugtatásodra csinálhatsz tesztet.
2009. febr. 28. 19:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem forditva volt, amikor terhes lettem, utána vagy két hónapig úgy éreztem magam,mint mikor másnap meg fog jönni, de persze semmi. Viszont a mellfeszülés mensi előtt is megszokott, nem csak terhességnél. A fáradság lehet a tél hatása. Az is lehet, h a hormonjaid szórakáznak valamiért. Viszont nem te lennél az első, akinek terhesség alatt is van mensije. /egy ismerősömnek a terhessége első 6 hónapjában megvolt/
2009. febr. 28. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem is van olyan kolléganőm akiről tudom hogy terhessége első 2-3 hónapjában menstruált. Akarok is meg nem is tesztet csinálni. Szerencsémre nem estem bele ebbe a megfázásba,de miután együtt voltunk a párommal úgy éreztem beteg leszek,mintha megfázási tüneteim lennének. Hallottam olyat is hogy valakinél ilyen tünetek jelentkeztek a treherbe esés után. (ezt most olvastam valahol)Persze lehet hogy csak be akarom beszélni magamnak a dolgot.

Azért köszönöm a válaszokat.

2009. febr. 28. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem mindenképpen csinálj egy tesztet pár napon belül, a bizonytalanság rosszabb, ha negatív akkor nincsen baba, ha pozitív akkor irány a doki, mert lehet meg kell támogatni gyógyszerrel egy kicsit a terhességet!
2009. febr. 28. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Elképzelhető, hogy terhes vagy! Nekem is megjött a mensim rendesen, a szokásos 5 napot végig görcsöltem, így fel sem merült, hogy sikerült a baba. Aztán furcsán kezdtem érezni magam (állandó álmosság, cici feszülés, émelygés), csináltam egy tesztet, és most már egy 19 hetes pöttömkénk van, akiről már azt is tudjuk, hogy kisfiú! :) Egy tesztet megér. Én csak egy hónapot mensiztem, de a barátnőmnek 3 hónapon keresztül rendesen megjött, és egy gyönyörű, egészséges kislánya született.

2009. febr. 28. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!