Gyes alatti terhesség?
Arra lennék kíváncsi, ha terhes leszek gyes alatt, akkor milyen járandóság illet meg? Illetve ha a válasz a gyes összege akkor van e valamilyen más mód, hogy több pénzt kapjak azokban a hónapokban.
Konkrétan az a helyzet, hogy nyáron lejár a gyedem és a munkahelyemre nem biztos hogy visszavesznek (ki nem rúgnak de állományba nem kellek)és mivel szeretnénk kistesót gondoltuk előre hozzuk, hátha 3 év múlva változik a helyzet a melóhelyen (sok a fiatal lehet hogy szülnek stb)
Nem lehet, hogy azzal kevered, hogy megváltoztak a táppénzszabályok?
Vagyis veszélyeztetett terhesség esetén fellépő keresőképtelenségre nem jár betegszabadság, csak táppénz.
Amúgy a veszélyeztetett terhességet nem lehet mérni, ha a doki azt mondja, indokolt, akkor az indokolt. Mindegy, hogy van-e rá valós ok.
gyes alatt lettem terhes. majdnem a végén
amikor lejárt a gyesem, rögtön elmentem táppénzre, mert amúgy is veszélyeztetett vagyok.
MNekem a cégem azt mondta, hogy mivel folyamatos a munkaviszonyom, így jár a tgyás, gyed majd a gyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!