Ma töltöm a 12. hetet, azaz a 13.-ba lépek. Az egyik könyv szerint most lépek a 2. trimeszterbe, a másik szerint a 16. héten. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a fontos, csak a tisztánlátás miatt.2008. febr. 9. 20:45
1/4 anonim válasza:
12. hét után már a 2.trimeszterben vagy. Én a másik számolásról nem is hallottam. Ha belegondolsz, általában 40 hét a terhesség, és így valóban a 40 harmada 13. Tehát a 13.hét már a 2. trimeszterbe tartozik. Szerintem ez a logikus, a másikat nem ismerem. Boldog babavárást. Vigyázz magadra és a babára. Üdv.: 16 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Az elsö trimeszter 14.hét-ig tart, a második 27.hét-ig és a harmadik kezd a 28-tól!
3/4 anonim válasza:
ezt mindenki másképp számolja, szerintem a dokik, védőnők is. én is többféle változatot olvastam már
4/4 anonim válasza:
Az első trimeszter a 16. hét végéig tart. A második 17-28, a harmadik 29-40. Az első trimeszter hosszabb, a második és a harmadik is 12 hét, így jön össze a 40 hét. 18 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!