Szent Imrében Keresek szülésznőt?
Sziasztok! 28+2 hetes kismami vagyok, 2 hete költöztünk el, és most a Szt. Imre kórházzal szemben lakunk, ezért úgy döntöttem, hogy szülésznőt fogadok itt a kórházban, és a dokit, akihez eddig jártam, nem kérem fel(másik kórházhoz tartozik, és az most elég messze lenne). Ma voltam Szülésfelkészítőn, ahol 4 nevet kaptam, hogy őket ajánlja nagyon a gyógytornász:
Nyulas Jolán
Vastagné Éva
Újvári Bori
Mészáros Erzsébet.
Elkezdtem utánuk olvasgatni a neten, de hideget és meleget is láttam, úgy gondoltam a segítségeteket kérem! Ha valaki bármilyen tapasztalattal rendelkezik a felsorolt hölgyekkel kapcsolatban, kérem ossza meg velem:) Szorít az idő, dönteni kell!
Köszi!
Sziasztok!
Köszi a válaszokat! Közben olvasgattam még, és Vastagné Nagy Évára esett a választásom (persze Vass Gabi is jó lett volna, de ő inkább fogadott orvossal dolgozik párban, beszéltem is vele telefonon, ráér, 2-3 hét múlva hívom újra, akkor randizunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!