Van két lyukas fogam amit szeretnék megcsináltatni, de nagyon félek a tűtől. Meg egyáltalán beérzéstelenítenek ilyenkor? 19 hetes terhes vagyok, nem ártana a babának ez a kis megpróbáltatás?
szia, én 12 hetesen voltam a fogorvosomnál egy kieesett jó nagy tömés miatt, én attól féltem, hogy majd nem kaphatok érzéstelenítést a baba miatt. Rögtön azzal kezdtem, hogy ha nem kaphatok akkor majd visszajövök később...aztán a doki csodálkozott, hogy miért ne adhatna? Engem a barátnőm rémisztgetett, hogy terhesen nem adnak érzéstelenitést, de a doki szerint ez tévhit.
Így kaptam szurit, nem fájt most 17 hetes vagyok.
Nekem a bal felső bölcsességfogam lett oda - baromira féltem a dokitól. Aztán mikor felhívtam az orvost, mondta, hogy szakít még rám aznap este időt, csak menjek, mert nem szabad játszani vele, nehogy begyulladjon. Így mentem. 3 szurit kaptam, de olyan ügyi volt, hogy nem is éreztem (biztos előtte ráspriccelt az ínyemre belőle), utána pedig szépen kikapta a fogamat. Én 13 hetes voltam akkor.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!