Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetek óta esténként nagyon...

Hetek óta esténként nagyon feszes a hasam, mitől van? Keményedés?

Figyelt kérdés

Nem illenek rá a keményedés "jellemzői", de feszes és néha betonszerű, akármennyit pihenek, nincs összefüggés. Normális ez??? Vagy csak nő???

21 hetes kismama

2008. febr. 9. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
én sem tudom megkülömböztetni a dolgokat van hogy csak a pufadástól kemény van hogy csak nől ,szedel magne b6-ot ?az segit hogy lazuljon a poci mutazsd meg dokinak ha nyugtalanit
2008. febr. 9. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Már nem szedem az elején szednem kellett, mert veszélyeztetett voltam.. de most nem mondta a doki. asszem majd azért csak megkérdezem. De milyen adagokban ajánlatos, ha más tünet nincs?
2008. febr. 9. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezzel vagyok bajba, mert sokat feszül,és nem tudom hogy a méhem mennyire érintett,mutattam dokinak,azt mondja,ha nem fáj,nem görcsöl, nincs baj,de sokat feszes a hasam,pl. ma is épphogy főzöcskéztem kicsit, és 11h -ra már feszült.De nem voltam felpuffadva.Én az elejétől 2x1 magneb6-ot szedek, most sem emelt a doki,sztem annyit nyugodtan szedhetsz, de tudod inkább ha lesz lehetőséged,mutasd meg magad dokinak.Boldog babavárást!

16 hetes kismama

2008. febr. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!