Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néhány napja kijött az aranyer...

Néhány napja kijött az aranyerem. Nagyon fáj amikor wcznem kell. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Néha már sírógörcsöm van.

Sokszor meg már attól félek, hogya sok erőlködés nem tesz jót és bajt okozhat. Azt hiszem elég fojadékot iszok és próbálok mozogni is, amennyit a veszélyeztetettségem megenged. Milyen gyümölcs vagy zöldésget vagy gyümi levet igyak? Van ami jó lédús és meg is hajt??? Segítsetek!

2008. febr. 9. 13:57
 1/6 A kérdező kommentje:
21 hetes kismama
2008. febr. 9. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia,nekem az vállt be,hogy napi min 2narancsot eszek vagy mandit,de ne babánt mert az is megfog,alma is jó vagy egyszerűen csak csinálj gyümisalit-lényeg,hogy rostos legyen.Nekem halomban áll itthon a nari és ,hogy ne unjam meg nem megpucolva eszem hanem héjastól felszeletelem és kiszívom kirágom a belsejét,mert nem is nagyon szeretem azt a fehér héjját.Így ált egy két naponként normálisan tudok wc-zni,nekem is volt egyszer ilyen mint neked két napig fájt és sztem nekem is előjött az aranyerem akkor és én nagyon megijjedtem és azt mondtam inkább napi két nari vagy mandi és akkor okés minden minthogy ennyire fájjon.szerintem az ananász is jó meg a mangó is még.Próbáld ki remélem segíteni fog.Nekem a zöldség nem vállt be.Egy18hetes kismama
2008. febr. 9. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia én 15hetes vagyok és a székletem sokkal jobb mint a terhességem előt ennek elenére kijön az aranyerem reparon kenöcsöt használtam de szerintem megszokta és már nem használt:)igy most át áltam aurobinra a dokim ajánlota zuhany rózsával ahogy folyik a viz veregezsd meg kicsit majd kend be a kenöcsel és nyomd vissza hamarabb visszahúzódik a székletre pedig szedhetsz hashajtót a patikába ha mondod hogy kismama vagy adnak neked valót remélem segitettem
2008. febr. 9. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok-sok rostos ital, vagy rostokban gazdag gyümölcs: narancs, szilva,kiwi.

Van akinek a reggeli müzli bejön.

Van aki a joghurtba tett korpára esküszik.

Van akinek a szilvalekvár segít.

Nekem a székrekedésre a tamarinlekvárt javasolta a dokim, de van aki szerint ezt sem szabad. Én használtam, nekem a dokim javasolta.

A dokidnak mindenképpen szólj az aranyeredről, mert ő tud segíteni. Én is megijedtem, amikor a terhesség alatt előjött, de kaptam rá reparon kúpot és még valamilyen kenőcsöt is, ami legalább a fájdalmat csökkenteni tudta. Nekem sajnos megmaradt a szülés után is.

Ha nagyon fáj, akkor kammillateával szerintem lemoshatod wc-s után, nem hiszem, hogy ártana.

Nagyon ne erőlködj a vécén, inkább valami olvasnivalót vigyél be magaddal és várakozz, nem kell erölködni.

Kitartást és főleg ne keseredj el!

2008. febr. 9. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én pont ebben a cipőben járok éppen:(Sajna nekem is kijött az aranyerem szerdán.Vény nélkül kapható rá sok nagyon jó kenőcs és csak figyelmeztetlek,hogy ne hanyagold el!Minden WC használat után mosakodj le és jól kend be kenőccsel.A gyümölcs fontosságát nem kell magyarázni ezt előttem már megtették és nagyon vigyázz magatokra! :)Ne félj minden rendben lesz!27 hetes kismami
2008. febr. 9. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi jó tanács, hogy igyál rostos gyümölcsleveket (Hohes C reggeli ital, multivitamin nagyon jók erre)
2008. febr. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!