Néhány napja kijött az aranyerem. Nagyon fáj amikor wcznem kell. Mit tehetek?
Néha már sírógörcsöm van.
Sokszor meg már attól félek, hogya sok erőlködés nem tesz jót és bajt okozhat. Azt hiszem elég fojadékot iszok és próbálok mozogni is, amennyit a veszélyeztetettségem megenged. Milyen gyümölcs vagy zöldésget vagy gyümi levet igyak? Van ami jó lédús és meg is hajt??? Segítsetek!
Sok-sok rostos ital, vagy rostokban gazdag gyümölcs: narancs, szilva,kiwi.
Van akinek a reggeli müzli bejön.
Van aki a joghurtba tett korpára esküszik.
Van akinek a szilvalekvár segít.
Nekem a székrekedésre a tamarinlekvárt javasolta a dokim, de van aki szerint ezt sem szabad. Én használtam, nekem a dokim javasolta.
A dokidnak mindenképpen szólj az aranyeredről, mert ő tud segíteni. Én is megijedtem, amikor a terhesség alatt előjött, de kaptam rá reparon kúpot és még valamilyen kenőcsöt is, ami legalább a fájdalmat csökkenteni tudta. Nekem sajnos megmaradt a szülés után is.
Ha nagyon fáj, akkor kammillateával szerintem lemoshatod wc-s után, nem hiszem, hogy ártana.
Nagyon ne erőlködj a vécén, inkább valami olvasnivalót vigyél be magaddal és várakozz, nem kell erölködni.
Kitartást és főleg ne keseredj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!