Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én 8 hetes terhes vagyok most...

Én 8 hetes terhes vagyok most jelentkezett egy kis vérzés mit jelent ez nem lesz baj? Még nem voltam orvosnál csütörtökre van időpontom.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 12:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
olyan mint amikor kezd megjönni de nem fáj a hasam meg semmi.Már gondolkoztam más dokin.
2011. ápr. 4. 13:14
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem keress gyorsan egy másik dokit, vidd magaddal a teszteket és futás orvoshoz, nehogy valami baj legyen, ha látják a babát akkor lehet kapsz rá gyógyszert. Az hogy terhesen vérzel és az orvos átrakja akkor jővőhétre az időpontot az nonszensz
2011. ápr. 4. 13:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia! Nem igazán értem a dokid hozzá állását! Ha valaki terhes, és vérezget, akkor milyen dolog az, hogy nemhogy minnél előbb megnézné, még átteszi az időpontot egy héttel később!!! Nem téged akarlak bántani, de ez most kijött belőlem!

Szerintem fogd magad, és menj be a legközelebbi ügyeletre! Ott meg fognak nézni, és ha kell kapsz Utrogestent, és legalább Te is megnyugszol!

2011. ápr. 4. 13:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Eddigi válaszolók (utolsó elötti és a tesztes kérdéses) Ha voltál dokinál mindenképp írj mitmondott
2011. ápr. 4. 13:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Menj el minnél hamarabb orvoshoz,és írj utána,hogy mi volt! Drukkolok!
2011. ápr. 4. 14:51
 16/23 A kérdező kommentje:
Ma megyek délre az orvoshoz mert még mindig vérzek egy kicsit,majd írok hogy mi volt.Remélem minden rendben lesz.
2011. ápr. 5. 10:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Rendben én szurkolok neked nagyon!! Várom hogy írj mi van veletek
2011. ápr. 5. 10:26
 18/23 anonim ***** válasza:
Erdekes dokid van, en belolem omlott a ver es ugyis megtudott ultrahangozni.
2011. ápr. 5. 10:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Na mit mondott a doki?
2011. ápr. 5. 12:38
 20/23 A kérdező kommentje:
Ultrahang szerint még csak 6 hetes,szerencsére minden renden.Írt fel Utrogestan-t Folsavat,Magne b6-ot Ladeevit-et.10 nap múlva kell mennem és megnézzük hogy hogy fejlődik.Azt mondta hogy valószínű gyenge a méhnyálkahártya.De ha el akar menni a baba akkor a gyógyszerek se akadályozzák meg.Mindenesetre sok pihenés.,amit be is tartok.
2011. ápr. 6. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!