Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fehérvári kismamák! Ti kihez...

Fehérvári kismamák! Ti kihez jártok dokihoz? Vélemények róla?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Dr. Balskó Ervin.

Tündér! Semmi pénzért nem cserélném le. :))

Alapos, kedves, segítőkész, nem a pénzért csinálja. Emberek a páciensei, nem gépek.

2009. febr. 27. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
bocsi, javítok: Blaskó
2009. febr. 27. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Dr. Csetényi Zsolt-hoz járok! NAgyon kedves segítőkész Ő is! Merem ajánlani! Van magánrendelése is, és 4D UH.-t is csinál a kórházban! Szóval nekem Ő az "emberem"! :))

2009. febr. 27. 15:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,most szeretnénk babát és azért keresek egy jó,megbizható és aránylag olcsó dokit,aki nem pénzéhes
2009. febr. 27. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Dr Szakács Szilvia, magánrendelésen 6000 Ft(ebben benne van minden:uh, vizsgálat, gyógyszerfelírás), Orvosok Házában csüt-ön délután és este, rendes, fiatal, 2 gyerekes anyuka, alapos...32 hetes kismama
2009. febr. 27. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Dr. Orosz András főorvos, mindkét gyerkőc nála született, és már közel 10 éve hozzá járok.
2009. febr. 27. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Első válaszolóhoz lenne egy kérdésem: A dr.úrnak magánrendelésen van uh-gépe?
2009. febr. 28. 08:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is az Orosz dokihoz járok, imádom!!! Nem magánrendelésre járok hozzá, hanem az ambulanciára amikor visszarendel. Minden kérdésemre türelmesen válaszol. Reggel 7-re szoktam hozzá járni és általában fél óra alatt végzek, ha meg is vizsgál akkor max egy óra. 32 hetes gurulós.
2009. febr. 28. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

A magánon van UH, az Orvosok Házában, persze, bár volt már, hogy kölcsönkérte pl. a siófoki kórház..., ekkor a doki az sztk-ba hívja az embereket, de egyenesen is mehetsz oda, szerdán 14.00-tól rendel, a kartonozóba nem kell jelentkezni, mert nem hivatalos rendelés, de nővér is van, stb, csak nincs előírva nekik, hogy akkor is kell rendelni. A nővér mikor kijön, ott kell jelentkezni a taj-jal, és majd szólítanak. Volt hogy 16-00-ig vártam, de volt, hogy fél 3-kor már alig voltak. Viszont itt akkor nem kell fizetni, és ugyanolyan türelmes, kedves, mint egyébként a magánon.

2009. febr. 28. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen az első válaszolónak!:)

Hétfőn megyek hozzá magánra,először.

Minden jót!

2009. febr. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!