Fehérvári kismamák! Ti kihez jártok dokihoz? Vélemények róla?
Dr. Balskó Ervin.
Tündér! Semmi pénzért nem cserélném le. :))
Alapos, kedves, segítőkész, nem a pénzért csinálja. Emberek a páciensei, nem gépek.
Szia!
Én Dr. Csetényi Zsolt-hoz járok! NAgyon kedves segítőkész Ő is! Merem ajánlani! Van magánrendelése is, és 4D UH.-t is csinál a kórházban! Szóval nekem Ő az "emberem"! :))
1. vagyok.
A magánon van UH, az Orvosok Házában, persze, bár volt már, hogy kölcsönkérte pl. a siófoki kórház..., ekkor a doki az sztk-ba hívja az embereket, de egyenesen is mehetsz oda, szerdán 14.00-tól rendel, a kartonozóba nem kell jelentkezni, mert nem hivatalos rendelés, de nővér is van, stb, csak nincs előírva nekik, hogy akkor is kell rendelni. A nővér mikor kijön, ott kell jelentkezni a taj-jal, és majd szólítanak. Volt hogy 16-00-ig vártam, de volt, hogy fél 3-kor már alig voltak. Viszont itt akkor nem kell fizetni, és ugyanolyan türelmes, kedves, mint egyébként a magánon.
Köszönöm szépen az első válaszolónak!:)
Hétfőn megyek hozzá magánra,először.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!