Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gombás fertőzés előfordult...

Gombás fertőzés előfordult másnál is terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Canesten kombit lehet használni, vagy azzal ártok a babának? Nem járok uszodába, nem használok nyilvános wc-t és a páromnak nincs semmi baja! Természetes ez terhesség alatt? Enyhe fehér krémszerű folyásom van! 9 hetes
2009. febr. 27. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ez sajnos gyakran előfordul terhesség alatt. Canesten Combit lehet használni én is használtam. Azért ha lehetőséged van menj orvoshoz.
2009. febr. 27. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha fehér krémszerű folyásod van,az a terhesség velejárója(lehet,hogy végig megmarad),arra SZIGORÚAN TILOS bármit is használni,csak ha bűzös és színe van,de akkor is inkább doki,mint otthon kezelgetni!!!!
2009. febr. 27. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem gondolnám, hogy az gombás fertőzés. akkor büdösnek kellene lennie. A fehér, krémszerű, szagtalan folyás tök természetes, nekem is van.

üdv:

18 hetes babós

2009. febr. 27. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy a folyás mellett borzasztó viszketés is társul! tegnap voltam orvosnál, de nem volt alkalom megvizsgálni, mert az uh szobába rendelt és rengetegen vártak és csak elmondtam a panaszom azt mondta canestent szabad használni! de úgy nem kérdeztem hogy a kombit is, mert ugye ahhoz van krém és kúp vagy tabletta nemtudom pontosan még nem használtam! de picit megduzzadt és viszket, néha csíp!
2009. febr. 27. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most másodszor várok babát, az elsőnél is volt, úgyhogy most, amikor viszketni kezdtem már rutinosan hajtottam végre a következőt: naponta 1-2 alkalommal tejsavas lemosóval mosakodás, utána (ha teljesen szárazra törölköztél)Canesten krém, és naponta többször cserélek tisztasági betétet is. Ezen kívül ilyenkor gondosan átvasalom az általam használt törülközőt minden használat előtt, és a bugyijaimat is. Nekem ez saját tapasztalat alapján bevált. Néhány nap alatt elmúlt, de azért biztos, ami biztos több,mint egy hétig használtam a Canestent. Azért az orvostól a hüvelykúpot én konkrétan megkérdezném, mivel Te még az első harmadban vagy, olyankor mindent érdemes pontosan megkérdezni. Inkább nézzenek hülyének, mint hogy bajt okozzak a babának...

2009. febr. 27. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nincs feltétlen szaga! Nekem sokszor volt már gyulladásom szag nélkűl! De sajna neked az van ha viszket és duzzadt...Canestent használtam én is az nagyon jó!
2009. febr. 27. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem ezt én is kipróbálom!
2009. febr. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!