Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jan. 26-án volt meg ezelőtt...

Jan. 26-án volt meg ezelőtt és febr. 8-án sex közben "baleset" történt. Az érdekelne, hogy jár-e már valaki így és esetleg lehet-e még baba a dologban?

Figyelt kérdés
Jan. 26-án volt meg ezelőtt és febr. 8-án sex közben "baleset" történt. Febr. 19-i és 23-i teszt negatív volt, 26-án meg is jött. Az a furcsa, hogy nekem mindig az 1-2. napon nagyon sok van, szinte ömlik, most pedig szinte nem is kellene tampont cserélni, mert alig van meg illetve egyáltalán nem darabos, de még csak nem is igazán vörös, inkább rózsaszínes-piros-barnás (jól megmagyaráztam, bocsánat, de nem tudom másképpen megfogalmazni).
2009. febr. 27. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
azért van így, mert idegeskedsz a terhessgé miatt. Szórakozik Veled a szervezeted, ijesztget! Ne stresszeld magad!
2009. febr. 27. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem idegeskedek a terhesség miatt, mert szeretném ha az lennék és a hajrát ebben a témában szeptemberre tűztem ki magamnak, ha addig összejön annak csak örülök.
2009. febr. 27. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy hét múlva csinálnék még egy tesztet a helyedben, pláne ha nem idegeskedsz, és azért más a mensid. Sok sikert!!!
2009. febr. 27. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is úgy gondoltam, hogy kb. 1 hét múlva ismét csinálok egy tesztet.
2009. febr. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!