Terhességem alatt tiszta folt lett az arcom, ez elfog múlni?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja,hogy megszültem és még mindig nagyon csúnya/barna foltos/.Májfolt lenne?Mit tudok tenni,hogy elmúljon?2011. ápr. 2. 21:26
1/8 anonim válasza:
semmit, el fog múlni, de pár hónapod rámegy. Én 7 hónapja szültem, és tele voltam, azok elmúltak szép lassan, viszont irtó sok anyajegyem is lett, azok is tűnedeznek el, de sokkal lassabban...:-(
2/8 A kérdező kommentje:
Igen az is sok lett,pedig eddig is sok volt.:(
De az arcom az nagyon bánt.De azért az vigasztal,hogy elmúlik.
Köszi a választ!
2011. ápr. 2. 21:35
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
A napozással vigyázz, használj valami fényvédőt már most, mert sajnos, ha nem vagy elég óvatos, megmaradhatnak.
5/8 anonim válasza:
Ilcsi körömvirág krém! Kozmetikusnál tudod beszerezni.Nem olcsó, de én a Vichy-t is kipróbálta, ami még drágább és nem használt!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igen úgy vettem észre,hogy mióta járunk sétálni jobban előjöttek,biztos a nap miatt.:(
2011. ápr. 3. 09:20
7/8 anonim válasza:
ha valaki foltos lett akkor én igen,azt mondák olyan mintha szemüvegben napoztam volna...engem nem zavart viszont volt aki azt mondta csúnya!monjuk én napoztam sokat pocakkal is.a nap nagyon elöhozza,kerüld a napot.
nekem szülés után 1 évvel tünt el,tavaly oktberben,de ahogy nap ér bizony látszik kicsit,nem mintha zavarna,most megint terhes vagyok,ez a nyár is ilyen lesz.
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen használj minél magasabb faktorú napvédőt tartalmazó nappali krémet vagy arcra való naptejet, hogy ne rosszabbodjon a helyzet. És kerüld a napot, nem terhesen sem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!