Muszáj terhesség alatt palackozott vizet inni? Nem jó a csapvíz?
Szerintem igyál csapvizet nyugadtan.A kútból nem szabad,de ha megnyugtat forrald fel előtte és,úgy igyad!
A szensavmentes ásványvíz az olyan mint a csapvíz,csak többe kerül :))
Fél köbmétert megiszol annak az árán :))
Pont a magas ásványianyag és nitráttartalom miatt kell kerülni az állandó ásványvízfogyasztást. Mindig az alacsonyabb tartalmút kell inni, ha valaki nem akar csapvizet fogyasztani. (pl: Szentkirályi, az olyan mint a csapvíz)
Én azért iszok csak Szentkirályit, mert nálunk nagyon rissz a csapvíz minősége. Ha magzatvédő vitamint szedsz akkor meg végképp kerülni kell a magas ásványianyag tartalmú vizeket. Ámbár ez nem jelenti azt, hogy ha időnként megiszol beleőle 1-1 pohárral, akkor bajod lesz tőle. Ha jó minőségű nálatok a csapvíz, nyugodtan fogyaszd azt.
Szia,
Nekem a védőnő mondta, hogy a lakhelyemen nagyon sok a nitrát a vízben, ami megköti az oxigénhelyet a vörösvérsejteken. Nekem ezért kell a babavizet innom, mert átjut az én szervezetemből a picibe, és neki még nincs nitrátmegkötő enzimje (egy év körül alakul ki). Ha ez áll fent, akkor forralva sem tudod kiszedni a vízből:( Valami Hemo- bigyó a neve, amit okoz.
Ha nem indokolt, akkor nem kell hanyagolni a csapvizet.
Szia!
Dehogynem jó a csapvíz is. Én nem értem miért kell ilyennel riogatni az amúgy sem nyugodt kismamákat. Bocs nem Rád értem, csak kihoz a sodromból, hogy mi mindent kitalálnak már! Levegőt azért lehet venni vagy kell oxigénsátor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!