Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikeres együttlét után kb.1...

Sikeres együttlét után kb.1 nappal vagy korábban éreztetek ilyen furcsa diszkomfortérzést középen az alhas alatt a szeméremdomb környékén?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát ha terhes is vagy, biztos hogy nem azt érezted...

Bár szerintem a görbe alapján beágyazódáshoz is egy picit korán van.

Csak az a baj, hogy ha tényleg az vagy, akkor azt fogod hangoztatni hogy te megérezted... és a sok babára vágyó nő pedig ez alapján kutatja magán a tüneteket... holott ilyenkor még nincsenek. És utána jön a nagy-nagy csalódás!

Azért drukkolok Neked! Csak könyörgöm ezt másnak ne hangoztasd majd, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog!

2011. ápr. 4. 20:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Akkor biztos cisztám van! :(

Ma éjjel pisilni is voltam kint pedig soha nem szokott előfordulni velem, hogy pisilnem kell éjszaka. A hőm meg egyre magasabb. :( Ilyenkor még nem szokott ilyen magas lenni.

Biztos cisztám van. Hiszen az előző mensim se olyan volt, mint amilyen lenni szokott és a fájdalmak is másabbak volt akkor is és most "tüszőrepedéskor" is.

Tuti valami bajom van. :(

2011. ápr. 5. 07:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Jajj, az is lehet hogy te tényleg megérzed az ilyet, csak azt írtam, hogy ha ez beigazolódik, akkor ne úgy állítsd majd be hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Drukkolok Neked! Majd írd meg mi lett!
2011. ápr. 5. 07:51
 14/20 A kérdező kommentje:

Jó, majd megírom.

De szerintem tuti, hogy ez a valami már az előző mensimtől kezdődött, mert már akkor voltak furcsaságok, és a vérzés is más volt, valamint késett is a mensi.

Bárcsak ne csalódnék most! De biztos valami bajom van. :(

Nőgyógyászhoz júniusba tervezem, hogy menni fogok, ha addig nem sikerülne a baba.

2011. ápr. 5. 08:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Tegnap én voltam a 15.08-as azt hiszem, a 86%-os. Viszont a nyilallás és a folt a fehérneműn nekem megvolt. Mint írtam a megjön érzésre..stb nem adok, viszont nekem ez tette gyanússá a dolgot és bizony akkor tényleg terhes voltam. Így viszont már benne van a pakliban, hogy babás vagy. Szurkolok neked.
2011. ápr. 5. 10:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp írom, mi van velem!
2011. ápr. 5. 10:24
 17/20 anonim válasza:
Nemírtad meg mi lett veletek.Lett belole baba?
2013. ápr. 11. 18:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem. És azóta se sikerül a baba...
2013. ápr. 18. 11:58
 19/20 anonim válasza:
Sikerult azota??
2017. dec. 12. 05:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen, sikerült. :) Most múlt 11 hónapos, mindjárt 1 éves a kislányom! :)

És április 17-én fogant szerintem.

És megéreztem hogy sikerülni fog. De nem fizikálisan...elég fura - ő egy csoda lett. 7 éve nem jött össze, elköltöztünk pár utcával odébb és a baba is beköltözött. :)

2017. dec. 15. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!