Sikeres együttlét után kb.1 nappal vagy korábban éreztetek ilyen furcsa diszkomfortérzést középen az alhas alatt a szeméremdomb környékén?
Hát ha terhes is vagy, biztos hogy nem azt érezted...
Bár szerintem a görbe alapján beágyazódáshoz is egy picit korán van.
Csak az a baj, hogy ha tényleg az vagy, akkor azt fogod hangoztatni hogy te megérezted... és a sok babára vágyó nő pedig ez alapján kutatja magán a tüneteket... holott ilyenkor még nincsenek. És utána jön a nagy-nagy csalódás!
Azért drukkolok Neked! Csak könyörgöm ezt másnak ne hangoztasd majd, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog!
Akkor biztos cisztám van! :(
Ma éjjel pisilni is voltam kint pedig soha nem szokott előfordulni velem, hogy pisilnem kell éjszaka. A hőm meg egyre magasabb. :( Ilyenkor még nem szokott ilyen magas lenni.
Biztos cisztám van. Hiszen az előző mensim se olyan volt, mint amilyen lenni szokott és a fájdalmak is másabbak volt akkor is és most "tüszőrepedéskor" is.
Tuti valami bajom van. :(
Jó, majd megírom.
De szerintem tuti, hogy ez a valami már az előző mensimtől kezdődött, mert már akkor voltak furcsaságok, és a vérzés is más volt, valamint késett is a mensi.
Bárcsak ne csalódnék most! De biztos valami bajom van. :(
Nőgyógyászhoz júniusba tervezem, hogy menni fogok, ha addig nem sikerülne a baba.
Igen, sikerült. :) Most múlt 11 hónapos, mindjárt 1 éves a kislányom! :)
És április 17-én fogant szerintem.
És megéreztem hogy sikerülni fog. De nem fizikálisan...elég fura - ő egy csoda lett. 7 éve nem jött össze, elköltöztünk pár utcával odébb és a baba is beköltözött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!