6 hetes kismami vagyok, tegnap voltam uh-n és 7,1 mm volt a baboca és gyönyörűen vert a szive. Nektek mekkora volt ennyi idősen?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 07:17
2/6 anonim válasza:
Szia, én 7 hetesen voltam Uh-on akkor derült ki hogy kismami vagyok! Akkor már 11 mm-volt!
Most 27 hetes vagyok, a hosszát nem de a súlyát tudom! 1 kg! :))
Csodálatos, boldog babavárást kívánok!
3/6 anonim válasza:
Szia!Én is tegnap voltam uh-n bár már 14 hetes vagyok... nekem 7,5 cm már, úgyhogy gyorsan növekednek :-)))
Nekem a 11 hetesen volt 4,4cm :-)
4/6 Adri baba válasza:
Nekem 6,5 hetesen 7mm volt!
De jól megugrott 8 hetesen 24.8mm
5/6 anonim válasza:
Szia! Én tegnap voltam uh-on 9 hetes vagyok és 24mm! 6 hetesen még csak 3,7 mm volt, aggódtam is nem e túl kicsi, de 3 hét alatt rendeset nőtt a kis babókom úgyhogy megnyugodtam :) Boldog és szép babavárást kívánok! :)
6/6 anonim válasza:
Szia. Nekem 6+2 hetesen volt 6 mm-es és nekünk is gyönyörüen pulzált a kis szíve :)
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!