Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sürgős! Szerintetek mi lehet...

Sürgős! Szerintetek mi lehet ez? Az alhasamba nyilal, de csak akkor, ha a menés közben a bal lábamra lépek? 26 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
na ez jó kérdés, de nekem is ma ezt csinálta.
2011. ápr. 2. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
És te mennyi idős kismama vagy? Én ebéd után lefeküdtem aludni egyet. de még most is érzem, csak akkor ha megyek és a bal lábamra lépek. H állok ülök fekszek akkor nem. Amúgy te mire gondolsz?
2011. ápr. 2. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Lányok, én most az 5. babámat várom, és ha felsorolnám, hányféle furcsa dolgot éreztem már a terhességeim alatt, nem férne el egy oldalon a válaszom. Annyi, de annyi mindent okoz a terhesség! Itt nyilal, ott nyilal, itt fáj, ott fáj, stb. Ezek természetes dolgok. Az izmok, idegek, csontok, szövetek mind-mind másképp "viselkednek". Amíg nincs kifejezetten erős fájdalmatok, addig nincs gond (de sokszor még nagy fájdalmak mellett is minden rendben van). Én azt láttam, hogy sokszor a dokik, védőnők se tudják megmagyarázni a dolgokat...
2011. ápr. 3. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt a huszon hetek alatt :-) Teljesen normális.
2011. ápr. 3. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok: én is 27 hetes vagyok. tegnap voltunk egy nagyobb sétán, én akkor éreztem ezt, aztán délutánra elmúlt. elég kellemetlen volt.

De mit lehet tenni. :)

2011. ápr. 3. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!