Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet még valami baja a...

Lehet még valami baja a babámnak ha 34-35 hetesen megszületik?

Figyelt kérdés
Nagyon sok belgyógyászati problémám van és 1 ujjnyira ki vagyok tágulva.
2009. febr. 26. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Komoly komplikációkra ilyenkor már nem kell számítani. Apróságok, mint kisebb születési súly, pár nap inkubátor stb. lehetnek.
2009. febr. 26. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én babám 33 hetesen indult meg. Akkor be kellett feküdnöm, hogy még legalább egy hétig bent maradjon.

34 hetesen már fejlett annyira (ilyenkor szteroidot kapsz, hogy a tüdejében a hörgők ki tudjanak nyílni rendesen és ne kapjon tüdőgyulladást), hogy nem lehet baj. Hány kg. a babád most?

Akkor én is kinyíltam egy ujjnyira, amit azóta is stabilan tartok;).

Nem tudom, hogy pontosan mire gondoltál a kérdésedben, de ha magától indulna meg a szülés, akkor nem tartanák már vissza.

A lényeg!: Legyen koraszülött osztály, ott ahol szülsz. Engem a SOTE II. be vittek akkor.

36+3 napos

2009. febr. 26. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:
32 hetesen volt 2250 g. Most töltöm a 34 hetet. Félek hogy idő előtt megindul a szülés. Egerben fogok szülni. Az orvos nem fektetett be a kórházba, pihenek sokat és szedem a magnéziumot.
2009. febr. 26. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én két nőgyógyászról is tudok, akik mindketten huszon valahány hétre születtek, és mégis élnek, virulnak, és nőgyógyászkodnak. :) Ők maguk szokták mosolyogva mesélni a pácienseknek, kismamáknak, hogy ők is milyen nagyon korán születtek, mégis megmaradtak. :) (Jó, ez nem igaz minden babára, csak mondom, hogy ilyen is van. :) )
2009. febr. 26. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
ismerosomnek szulettek ikerbabái 34. héten: pár nap inkubátor, de szépen maguk lélegeztek (esetleg elofordulhat, hogy a tudo még nem elég fejlett, de ezen tudnak segíteni), foleg csak a meleg miatt. Picik voltak, mindketten 2 kg alatt, kb. 1 hónapot tartották bent oket kórházban, minden komlikáció nélkul. Azota már virgonc szaladgálos gyerkocok, egészségesek, szépen megnottek:) Ilyenkor már elég jók az esélyek.
2009. febr. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!