Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hüvelynél végénél (a méhszáj...

A hüvelynél végénél (a méhszájnál) nyilalló fájdalom mire utalhat? Ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
35 hetes + 5 napos vagyok
2009. febr. 26. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Én 36 +3 napos vagyok, de 2 hete érzem, hogy néha belenyilal a méhszájaba. Először azt hittem, hogy a kisbabám erőlködik kifelé, de a doki szerint nem változott a méhszáj, így megnyugodtam.
2009. febr. 26. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

En mar megszultem, de en is ereztem ezt, sot, mar koraterhesen is, de a vege fele erosebben. Elvileg attol van, hogy a baba, a viz, a meh sulya jobban terheli a mehszajat, mint korabban, illetve az alhasi verboseg miatt erzekeny. Igazabol en mar terhesseg elott is es szules ota is erzem ezt azokon a mensis napokon, amikor erosebb s verzes, gondolom ugyanugy a verboseg a magyarazata.

Nem kellemes, de nem jelenti azt, hogy nyilik a mehszaj, mert a gyakori nyilalas ellenere az enyem meg szules napjan is teljesen zart volt.

2009. febr. 26. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
21hetes vagyok és nekem ilyen szinte mindig volt, mióta terhes vagyok. (Sőt nagyon ritkán nem terhesen is.) Szóval ez a terhesség során sok nővel előfordul, nem csak a terhesség végén.
2009. febr. 26. 23:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 27. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!