Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. héten vagyok, még mindig...

6. héten vagyok, még mindig semmi jelentös terehességi tünet, jól van ez igy?

Figyelt kérdés
gyakori pisi,meg derékfájás,enyhén érzem a hasam néha,és néha icikét szurkál,ennyi
2011. ápr. 1. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
ez épp elég én is igy vagyok ezzel!:) mi eddig szerencsésen megúsztuk a rosszabb tüneteket!gratulálok!:)
2011. ápr. 1. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én holnap kezdem a 6. hetet, de én is pont csak annyit érzek, mint ti! Az első kisfiamnál sem éreztem semmit, max picit érzékenyebb volt a mellem, de most az sem.
2011. ápr. 1. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
jól. nekem a 7-8.héten kezdődött, kb. a 12.-ig tartott.
2011. ápr. 2. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Még nagyon az elején jársz. Várd ki a végét! :)
2011. ápr. 2. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is kicsit késöbb kezdődtek a tünetek.Azt hittem soha nem lesz vége.Igazából 14 hetes koromig hánytam,émelyegtem,nagyon rosszul viseltem,Én is azt hittem hogy nálam nem fog semmi se jelentkezni.
2011. ápr. 2. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem. Aztán fokozatosan elkezdődött...
2011. ápr. 3. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én emlékszem csak akartam, hogy ne jelentkezzen semmi meg óóó ne tartson már sokáig... blabla... 15.hetes koromig hánytam egész nap. Várd ki a végét! :) Lehetsz te még rosszul.. :D áádegonoszvagyok! :D Bocsánat!! :)

Boldog babavárást! :)

18hkm

2012. jún. 10. 14:01
 8/8 A kérdező kommentje:
szia kedves utolso,tavaly novemberben már megszültem,azért köszi a választ.amugy pár hétre rá bepotolta magát,hánytam meg ami kell... :)
2012. jún. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!