Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt Szombathelyi kismama?

Van itt Szombathelyi kismama?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 14:22
1 2
 11/17 anonim válasza:
Sziasztok! Én is szombathelyi vagyok és 24 hetes,az én orvosom is a Varga Kornél :)
2011. ápr. 2. 11:38
 12/17 anonim válasza:
Dr Ruttner Pál is ugyanabba a magánrendelőbe rendel ahol Varga Kornél, csak ő keddi napokon, árba is egyeznek. Róla se tudnék semmi rosszat írni, én az első babámat is nála szültem és teljesen meg voltam elégedve vele.
2011. ápr. 2. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia. Első vagyok. Én is a Ruttner Pálhoz járok. Első kislányomnál is hozzá jártam és nála is szültem. 120%ig meg voltam vele elégedve. Bármikor hívhatom, bármit kérdezhetek és mindenre nagyon korrektűl válaszol. Szülés után többször is bejött hozzám megkérsdezni hogy vagyok, ami több orvosról nem mondható el.

Őt csak ajánlani tudom.

Szülésnél volt pár orvossal rossz tapasztalatom.

Egyébként 10 hetes a pocaklakóm.

2011. ápr. 3. 21:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És a terhesgondozás,hogy megy Szombathelyen? (bocsi a sok kérdésért,de a kisfiam nem itt született). Havonta jártok a maszek dokihoz? És a vérvételek hol vannak? Kórház vagy a háziorvos? Nektek az milyen érzés,hogy az ügyeletes dokinál kell szülni? Engem ez kicsit aggaszt. Köszi a válaszokat.
2011. ápr. 4. 09:35
 15/17 sumergo ***** válasza:

Miért nem szülhetsz a választott orvosodnál Szombathelyen???

Az azért gáz, mert az ember szeretne annál szülni, akit ismer, és megbízik benne. Én is Dr. Varga Kornélhoz fogok járni, rokon ajánlotta, a felesége is hozzá járt, neki meg osztálytársa volt, azt mondták egy igazi úriember, nagyon rendes.

Amikor töprengtem kihez menjek majd, eszembe sem jutott a Ruttner Pál, nem tudom miért, pedig találkoztam vele párszor, és nem maszek rendelésen, hanem a kórházban volt, és nagyon figyelmes, kedves volt mindig. Ő is jó választás lehet szerintem. Na nekem még 1x vissza kell mennem Tapolcára a meddőségi centrumba, majd ha rendben lesz minden, ráérek eldönteni, de sztem a Varga Kornél lesz a befutó.

2011. ápr. 6. 11:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem szülhetsz. Én megkérdeztem a Kornélt, és ő mondta. Ha bent van ügyeleten, akkor nála, ha nem ő van, akkor így jártál...
2011. ápr. 6. 21:02
 17/17 anonim válasza:
Ez így igaz sajnos én is épp a napokban kérdeztem meg a Kornélt és ugyanazt a választ kaptam, mint az előttem író!Kivétel ha programozott császárral szül valaki!
2011. ápr. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!