Hogyan lehetséges ez? Jan.10volt az utolsó mensim,31 napos a ciklusom. Febr.10-re "nem vártam" és nem is jött meg.
Teszteltem 14-én gabriellel, 16-án szintén gabriellel (reggeli vizeletből) TÖK negatív volt.
De továbbra sem jött meg, bár tünetem nincs.
18-án a teszt halvány pozitiv lett napközben majd 2 napra rá erős 2 csík.
Na most, a kalkulátorok szerint jan.27 a teherbeesés időpontja, de akkor már 14,16-án biztos ki kellett volna mutassa a teszt nem?
A másik változat szerint febr.7-8ig történt vmikor a teherbeesés, de akkor viszont nem is voltunk együtt!!
Hogy van ez???
Persze igazatok van :) és örülök is neki nagyon nagyon 8 hónapja próbálkoztunk:) csak szerettem volna tudni, hogy mikorra várható a bébi (csak mert a nagyfiammal is mensihez számolták a szülés időpontját hiába mondtam, hogy nem akkor volt a fogamzás amikorra ők teszik) na a lényeg h ennek következtében szegényt siettetni akarták kifelé egy héttel hamarabb, miközben az neki még nem volt késő, hiszen tudtam hogy másfél héttel később "készült" .
Voltam nőgyógyásznál múlt hét pénteken (hiszen mensi alapján akkor már 6 hét körül lettem volna) de csak hasi UH-t csinált és még csak petezsákot hozott be a képbe, de lehet h hüvelyivel már lett volna szívhang. Szóval nem értem:)
De köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!