Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A legelső ultrahangnál lehet...

A legelső ultrahangnál lehet képet kérni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem automatikusan csinalt kepet,de akkor meg csak egy petezsak latszodott,de nekem azt is nagyon jo volt latni.

Szeritnem szolj azert neki,h biztos legyen.

10 hetes kismama

2008. febr. 8. 10:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. febr. 8. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kaptam,kb 4-5 hetesen. semmit nem láttam,csak egy apró pontot. De érdemes volt,mert tudtam,ott van Ő!!! Gratulálok a babyhez!!
2008. febr. 8. 10:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2008. febr. 8. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én 5-6 hetes terhes lehettem amikor dokihoz mentem és kértem képet és bár sok minden nem látszott csak egy pötty,de legalább tudtam,hogy a kicsikém az és nagyon boldoggá tett ahányszor csak ránéztem a képre:)26 hetes kismami
2008. febr. 8. 13:41
 6/6 anonim válasza:
Szia.Én 14 hetes kismami vagyok,és eddig 3x voltam uh-n,és mind a 3x kaptam képet.Persze kérnem kellett,de megérte.A 12.hetin már teljesen kis emberke kinézete van...Azóta is a képkeretbe van,és mindig azt nézegetem.Szerintem kérdezd meg a dokidat,de biztosan kapni fogsz!Jó baba várást!
2008. febr. 10. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!