Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hetesen (menses alapján...

2 hetesen (menses alapján négy hetesen) látszik ultrahangon a terhesség (petezsák) vagy nem?

Figyelt kérdés
Már annyi mindent írtatok és annyi mindent olvastam,hogy összezavarodtam.:-)Akkor most 2hetesen(menses alapján négy hetesen) látszik ultrahangon a terhesség(petezsák)vagy nem??
2008. febr. 8. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen még nem ajánlott elmenni dokihoz mert még tényleg nem lát semmit a petezsákon kívül. Ha biztosra akarsz menni akkor inkább 6 hetesen menj el mert már akkor szívhangot is észlel a doki:-)
2008. febr. 8. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én öthetesen mentem először. Akkor látszott a petezsák, és benne a szikhólyag(amiből lesz a baba). 7 hetesen mentem legközelebb, akkor már volt szívhang. Szerintem érdemes menni öt hetesen is, mert legalább kiderül hamar, nincs-e méhenkívüli terhesség. Én ezért mentem korán. De a terhesség akkortól érvényes az orvosnál, akkor ad papírt róla, ha szívhangot észlel.
2008. febr. 8. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is még korai vagy,sok mindent nem fog tudni mondani.Bár én is 6 hetesen voltam először,de akkor még csak 4 voltam valójában,szívhang még nem is volt.Ezért 3 héttel később rendelt vissza,és minden rendben volt.Ha nagyon nem bírod a várakozást,ami ilyenkor a legrosszabb,akkor is szerintem még LEGALÁBB egy hetet várj,de inkább kettőt.Lehet még szívhang akkor sem lesz,de az elöttem szólónak igaza van:ha méhen kívüli terhesség,legalább kiderül.Persze nem lesz semmi ilyen:)
2008. febr. 8. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

En is 5 hetesen mentem,de csak a petezsakot latta meg.

Szeritnem varj meg 2 hetet es utana menj,mert akkor mar a szivecskejet is hallani fogod,es az vmi fantasztikus,es addig igazabol semmit nem fog tudni mondani.

Gratulalok a babahoz

10 hetes kismama

2008. febr. 8. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig a menses alapján számold, ne a megtermékenyítéshez viszonyíts,mert a dokik is az utolsó mensid alapján számolnak.Akkor most ha 4 hetes vagy lehetett korai az idő,és ilyenkor van hogy Uh-on még nem látszik.Adj időt magatoknak,és várj 2 hetet nyugodtan.Hidd el minden ok lesz.
2008. febr. 8. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!