Tippelős! Fiú vagy lány van a pocakban? (12+4 UH-s képek)
Lefotóztam a DVD-ről. Én ha akarom fiút látok, ha akarom lányt:P.
Két nap múlva megyünk újra (14 hetesen), addig várom a tippeket:).
Ez nem normális...Szerintem is kislány és én is gratulálok.
28hkm
Ahhoz gratulálnak neki, te gyökér, mert ez olyan, mint nyerni a lottón. Egy csoda. 2 féle gratuláció létezik: Az egyik azért hangzik el, mert tettél valamit, erőfeszítést hajtottál végre (pl 5-ös lett a bizid, az ugye nem megy magától:D), és van, hogy "szerencséd volt, vagy tőled függetlenül jó dolog történt veled" (pl nyertél a lottón, gyermeket vársz, vagy utazást nyertél, vagy születésnapod van...stb) A második esetben történő sikerért is tettél valamit, de mégsem olyan nagy erőfeszítést, mint az első esetben. Pl ballagáskor is gratulálni szoktak, valaki születésnapra is gratulál.
Csak a gyenge elmédnek magyarázom, hátha így felfogod.
Majd ha egyszer neked is gyermeked lesz, te is örülni fogsz, ha gratulálnak majd neked.
8 hónapos kislány anyukája
ÉS ÉN IS GRATULÁLOK!:D
Válasz neked kérdező:
Én egy kis puncit látok:D
A legelső képre még kisfiút mondtam volna, de a másik kettőn egyértelműen kislány. Úgyhogy maradok a kislányra tippelők táboránál.
Gratulálok a picurhoz!
nekem azt mondta a doki, hogy kislánynál 3 vonal látható egymás mellett
szóval akkor FIÚ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!