Erez valamit, akinek a babaja meghal? Ha igen, mit? (nem elvetel) olyan sokkal jobban erzem magam, hogy furcsa.10hetes vagyok
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 19:56
1/5 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit. De ne is gondolj ilyesmire, nem lesz semmi baja. Az hogy jobban vagy nem jelenti hogy bármi baj lenne.
2/5 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit...
De az orvosom kérdezte, hogy nem múltak-e el hirtelen a terhességi tüneteim, mert abból következtethettem volna. De nem, mert nem is volt semmilyen kellemetlen tünetem, nem hánytam, vagy ilyesmi.
A 10. hét körül amúgy is időszerű, hogy véget érjenek a kezdeti rosszullétek, ne aggódj!
3/5 anonim válasza:
ne aggódj.és ne gondolj ilyenekre.a szerencsések közé tartozol.nekem 4 gyerekem van.3 fiu 1 kislány.egyiknél sem voltam rosszul.nem volt hányingerem.amig meg nem mozdultak én nem is nagyon éreztem a terhességet.boldog babavárást és könnyü szülést!
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom...hirtelen mult el a hanyinger,etvagytalansag,siros hahgulat,puffadas....
2011. márc. 28. 21:37
5/5 anonim válasza:
Ugyanez volt, mint neked kb. ilyenkor. Nem lett semmi baj, nálad e lesz. Egyszerűen könnyebb kezd lenni a terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!