Van kedvetek tippelni? Ebben a rossz időben valami kis móka?
2011. márc. 28. 14:08
11/21 anonim válasza:
Szerintem kb, mint én.Tehát 20 hetes és tuti fiad lesz!! :):):)
12/21 A kérdező kommentje:
Aki fiúra tippel az mi alapján tippeli meg fiúnak?
2011. márc. 28. 14:35
13/21 anonim válasza:
Azt én se tudom mert nem csúcsos a hasa.
14/21 A kérdező kommentje:
egyébként a nemét még nem tudjuk,de a nagymamám szerint kislány.én meg nem értek ezekhez a népi jóslatokhoz:)de mindenkinek nagyon kösznöm.
2011. márc. 28. 14:46
15/21 anonim válasza:
Nem csúcsos? Szerintem pedig az. A pocak teteje teljesen kiáll, nekem az a csúcs. :)
Na, de ettől még akár lányod is lehet. :)
16/21 anonim válasza:
Van a hasadba felül egy tök jellegzetes kis csúcs :)) mint egy kis sarok :)) ......én vagyok A 16 hetes fiú tippes.....
Ugye fiú lesz ???? :))))Meglepődnék ha nem :)
17/21 anonim válasza:
Na de hány hetes? Azt azért elárulod?
S később a nemét is írd meg légyszi!
18/21 A kérdező kommentje:
20hetes vagyok és sajnos még nem láttuk a nemét de én úgy érzem fiam lesz,pedig nagyon lányt szeretnénk hiszen van már egy kis tökösünk :)De ha fiú lessz hát úgyis jó.Mindenképp megfogom írni ide is h fiú lett e vagy lány.26án megyek uh-ra.
2011. márc. 28. 14:51
19/21 A kérdező kommentje:
Szóval a 14:15 és a 14.35 nek gratula a jó tippért:)
2011. márc. 28. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!