Van itt olyan, aki túl hamar csinált tesztet, így negatív lett, aztán pár napra rá mégis pozitív tesztje lett?
Figyelt kérdés
Ha igen, hányadik napokon tesztelt?2011. márc. 28. 13:28
1/7 anonim válasza:
Én pontosan így jártam. Végül a nem várt napja után egy héttel lett pozitív a teszt, előtte 2 nappal még negatív volt. Most már 20 hetes pocaklakó :-)))
2/7 anonim válasza:
nem várt után 4 nappal negatív, 10. napon pozitív
3/7 anonim válasza:
nemvárt előtt két nappal negatív, nemvárt után két nappal halvány pozi:) 7 hetes vagyok
4/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!
Még hadd kérdezzem meg, hogy éreztetek-e valamit, vagy voltak-e olyan tünetek, ami arra utalt, hogy meg fog jönni (pl. pattanások, mellfeszülés, ingerlékenység). Vagy ezek elmaradtak?
2011. márc. 28. 13:58
5/7 anonim válasza:
Ovu után 10 nappal negatív, 15 nappal halvány pozitív, 17 nappal erős pozitív.
6/7 anonim válasza:
13:57-es vagyok, semmi tünetem nem volt, és most sincs. A lányomnál pedig nagyon rosszul voltam a legelejétől.
7/7 anonim válasza:
Nemvárt után 5. nap full negatív (Gabriel), 8. nap erős pozitív másfajta teszttel. Nem volt semmi tünetem, csak éreztem, hogy tesztelnem kell még egyet, tudtam hogy baba van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!