Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elmegy a baba vagy leáll a...

Ha elmegy a baba vagy leáll a szíve, azt honnan tudjuk észre venni, milyen tünetei lehetnek?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, nincs semmi gond csak jobban aggódok a kelleténél,hogy nem legyen semmi baj.5 hetesen még nem volt szívhang,és izgulok,hogy legyen,és csak jövöhét után megyek dokihoz.
2008. febr. 7. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ne aggodj én most vagyok 4 hetes és nekem sem láttak semmit ultrahangon 2 hét mulva megyek vissza addig nekem is minden perc egy óra !!! ne aggodj mert az nem od meg semmit ,vagy épp csak ront mert ha annyira idegeskedsz és feszült vagy az csak mot árt a babának hisz most megy át épp a leglényegesebb fejlödésen !!! inkább olvassgass vagy hallgass zenét ,ami megnyugtat és ne gondolj semmi rosszra !!!! Amugy meg ha elmegy a baba ,akkor annak nyoma van pl: be vérzel ,nagyon erős derék vagy hassi fájdalommal járhat !! ami nem ugyan az a tágulási érzettel amit most érzünk !!2 hét mulva minden kiderül ne izguljj mert csak evvel ártola babának !!!

MINDENJÓT !!!

2008. febr. 7. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem sem izgulj,légy boldog h babás vagy,én 5 hetesen voltam először és csak a petezsákot látta (6mm),2 hét mulva visszarendelt és már 10mm volt maga a magzat és volt is szivhangja,nagyon jo érzés volt,Nagyon sokat fejlődik egy hét alatt is.Pihenj,egyél finomakat!!9hetes kismami
2008. febr. 8. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem sem kell izgulnod!!!De jobb ha tudod ez bennem is motoszkált és még most is folyton nyugtalan vagyok.2006ban mikor első izben babós lettem 8-9. hétem megszakadt a terhességem.Művileg fejezték be.Érdekes volt hogy az ultrahang előtti napokon egyszer ahogy sétáltam az utcán átsuhant a fejemen a gondolat, hogy olyan mintha nem is lennék terhes....Az anyai sziven megsúgta volna??Ki tudja....Most viszont már 24 hetes terhes vagyok és hiába tudom és érzem hogy ott van bent mégis sokat parázok....Te nyugodj meg minden oké!Hisz érzed és tudod hogy veled van!tehát magadra hallgass és rá, mert TI ketten mindent tudtok a másikról:DDD
2008. febr. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!