Ma vagyok 8+5 hetes babás, mivel kimaradt a 2. nemvárt, így kíváncsiságból csináltam még egy tesztet, de a tesztcsíkom elég halvány lett. A halvány csík jelentheti a magzat elhalását, vagy csak a teszt volt rossz?
Figyelt kérdés
A terhességi tüneteim a mai napig megvannak (émelygés,gyakori vizelési inger stb.) és semmi vetélésre utaló jel nem volt pl. görcs vagy vérzés.2011. márc. 26. 12:28
21/24 anonim válasza:
Örülök, hogy minden ok. Nálam is mindent rendben talált a doki, a CRL 26 mm volt. 9+1 kismama
22/24 A kérdező kommentje:
Gratula neked is! Szép "nagyok" vagytok már!!!
2011. márc. 28. 18:57
23/24 anonim válasza:
első oldal második válaszoló vagyok. tegnap voltam dokinál, megmérte az én kicsikémet, 42 mm a CRL. cépen láttam már mindenét. 2 hét és mehetek a 12 hetes uh-ra, meg down szűrésre. kicsit csalódott vagyok mert hát megkértem a dokit h lenne az orvosom aztán azt mondta ezt meg kell még beszélni. csak nem tudom h mit miért, de nem baj, reménykedem h elvállal, mert hát egy nagyon jóm doki itt a környéken, de ha kekeckedik velem akkor megyek máshoz. ennyi. veletek mi újság? hogy vagy? nekem kicsit felerősödtek a rosszullétek hányás meg ilyesmi, remélem hamar elmúlik majd.
minden jót nektek üdv. Móni
24/24 A kérdező kommentje:
Szia!
Nagyon örülök, hogy jól vagy, mi is jól vagyunk, már megvan a kiskönyvem és holnaphoz egy hétre megyek 12. hetes uh-ra!!!
2011. ápr. 10. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!