Ikerterhességnél előfordulhat hogy az egyik baba később fogan és később kezd el verni a szive?
Figyelt kérdés
Vagy ez hülyeség szerintetek?2011. márc. 25. 13:06
1/5 anonim válasza:
Olvastam hasonló történeteket.Még talán tévében is volt róla szó de arra nem esküdnék meg! Volt egy történet ahol az ikrek közül az egyik egy hónappal idősebb volt(de nagyon furfangos volt a történet,mert valami rendellenesség miatt történhetett így ha egyáltalán igaz,talán két méhe volt a nőnek,vagy valami ilyesmi)Császárral született meg a baba,egy hónapra rá meg ismét császározták. Én mondjuk ezt nem hiszem el! De olyat is hallottam,ez viszont hihetőbb,hogy két külön apától fogantak az ikrek!
2/5 anonim válasza:
Az ikrek egy vagy egymást követő két aktusból fogannak, természetesen nem nagy időeltéréssel. A fejlettségük ettől függetlenül lehet egymástól eltérő.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
13:17 es alátámasztotta a történetemet! Akkor mégis igaz,csak én olyan régen olvastam róla,hogy nem emlékeztem pontosan a történetre!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!