Szoptatóspárna - érdemes venni? Hasznos a terhesség alatt és utána?
Nekem nincsen, hét hónapos a kislányom és egyáltalán nem érzem a hiányát. Csatlakozva az előttem szólóhoz, meg kell találni egy kényelmes helyzetet, ami szopipárna nélkül is megy. Szerintem nagyon drága, annyit nem ér! Én a Brendonba vettem egy pár kispárnát 7-800 Ft-ért és arra fektetem rá, hogy stabilabban meg tudjam fogni.
Szia!
Nekem nagyon megkönnyítette a kismamapárna az életem már kismamaként is! Nagy hasznát vettem az alvásnál és utána a szoptatásnál is nagyon szerettem!!!
...mondjuk mi 3 gyerkőcöt tervezünk, így alaposan ki is használom a párnát (most vagyok kismami a 2. babával) :-)
Az a fajta párnám van nekem is, amit a 10:56-os válaszoló már belinkelt :-)
A középen összecipzározható változatot ajánlom én is...
főleg a szoptatásnál jön jól, ha középen nem nyílik szét a párna!
Ráadásul ahogy látom most a már említett webshopban tök jó akció van :-)
Én azt mondom, ha tudsz rá áldozni 4000-5000Ft-ot, akkor vegyél (pl. a Brendonos áron én sem vettem volna meg!)... persze nem áll meg az élet enélkül a párna nélkül sem :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!