Missed ab-nál mindenkinek tesznek fel tágítót, aki nem szült? Már volt egy spontán vetélésem, amit befejeztek műszeresen, most is hasonlóra készüljek? Nagyon félek.
Óh, Istenem, mégegyszer megtörtént??... :(
Ha megindul magától a vetélés, és úgy lesz befejezés, akkor nem kell tágító. De ha nem indul meg, akkor az előjegyzett napon felteszik a lamináriát, szerintem, attól függetlenül, hogy egy vetélésed már volt...
Hány hetes vagy?
6 hetes vagyok, tegnap csináltak uh-t és csak folyadék van a petezsákban.ha hétfőn sem lesz változás, missed ab.
most itthon fekszem és reménykedek, de egyre nehezebb, mert a dokim sem bíztatott semmi jóval sajna.
a vetélésem 9 hónapja volt, pont túltettük magunkat rajta most meg ez...
köszi a válaszokat!és tényleg nagyon fáj a tágító?adnak gyógyszert a fájdalomra?
Szia!
Köszi, hogy érdeklődsz!
Csütörtökön lesz két hete hogy megvolt a missed ab sajnos. De tágítót nem tettek fel, csak simán műtöttek altatásban, szerencsére előtte és utána se, volt fájdalom.
Még egyszer köszi mindenkinek a válaszokat!
4. és 6. vagyok.
Sajnálom nagyon. :(
Nekem ma 3 hete, hogy missed ab miatt műtöttek...
Nem tudom, hogy ezt mégegyszer hogy tudnám túlélni... :(
Kiderült, minden OK, csak a tsh-m magasabb a kelleténél, a pajzsmirigy alulműködik, ezért ment el a baba... Gyógyszerrel kezelni kell, és a terhesség alatt fokozott figyelemmel havonta ellenőrizni a tsh értékét.
Fel a fejjel, lesz még nekünk csodaszép nagy családunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!