Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab-nál mindenkinek...

Missed ab-nál mindenkinek tesznek fel tágítót, aki nem szült? Már volt egy spontán vetélésem, amit befejeztek műszeresen, most is hasonlóra készüljek? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom ami veled történt. nekem 2 hónapja volt Missed ab-m 18 hetesen. nekem nem tettek fel semmit mert magától beindult a szülés. ha nem abban az esetben tesznek fel tágítót
2009. febr. 24. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
sajnos igen felteszik:-((
2009. febr. 24. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egy hónapja volt és nekem is tettek fel, mert még én sem szűltem. Szerintem Neked is tesznek, hogy jobban kitágulj. Sajnálom ami Veled történt. Mi történt?
2009. febr. 24. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Óh, Istenem, mégegyszer megtörtént??... :(

Ha megindul magától a vetélés, és úgy lesz befejezés, akkor nem kell tágító. De ha nem indul meg, akkor az előjegyzett napon felteszik a lamináriát, szerintem, attól függetlenül, hogy egy vetélésed már volt...

Hány hetes vagy?

2009. febr. 24. 13:18
 5/9 A kérdező kommentje:

6 hetes vagyok, tegnap csináltak uh-t és csak folyadék van a petezsákban.ha hétfőn sem lesz változás, missed ab.

most itthon fekszem és reménykedek, de egyre nehezebb, mert a dokim sem bíztatott semmi jóval sajna.

a vetélésem 9 hónapja volt, pont túltettük magunkat rajta most meg ez...

köszi a válaszokat!és tényleg nagyon fáj a tágító?adnak gyógyszert a fájdalomra?

2009. febr. 24. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem egy elhalt terhességem volt, nem szültem előtte, mégsem tettek fel tágítót, és nem éreztem hiányát a beavatkozáskor
2009. febr. 24. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Van valami hír?
2009. márc. 11. 00:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy érdeklődsz!

Csütörtökön lesz két hete hogy megvolt a missed ab sajnos. De tágítót nem tettek fel, csak simán műtöttek altatásban, szerencsére előtte és utána se, volt fájdalom.

Még egyszer köszi mindenkinek a válaszokat!

2009. márc. 11. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:

4. és 6. vagyok.

Sajnálom nagyon. :(

Nekem ma 3 hete, hogy missed ab miatt műtöttek...

Nem tudom, hogy ezt mégegyszer hogy tudnám túlélni... :(

Kiderült, minden OK, csak a tsh-m magasabb a kelleténél, a pajzsmirigy alulműködik, ezért ment el a baba... Gyógyszerrel kezelni kell, és a terhesség alatt fokozott figyelemmel havonta ellenőrizni a tsh értékét.

Fel a fejjel, lesz még nekünk csodaszép nagy családunk!!

2009. márc. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!