Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már ne is reménykedjek, hogy...

Már ne is reménykedjek, hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Február 11én volt meg utoljára, nem mondanám, hogy olyan volt, mint szokott lenni, de megvolt. Akkor abba is hagytam a gyógyszer szedését, hogy kicsit pihenjen a szervezetem (már 5 éve szedtem ugyanazt), és reménykedtem a felszedett kilók leadásában. A következő menstruációmat március 10re vártam, de nem jött. Csináltam a teszteket hegyre halomra, és az utolsó kettő már pozitívat mutatott március 15-én. 16-án elmentem ultrahangra, az orvos 2szer is megnézett, de semmit nem látott. Kérdezte, hogy miből gondolom, hogy terhes vagyok, én mondtam, hogy a2 pozitív tesztből. Akkor lehetséges, hogy a méhnyálkahártyámat sem látta megvastagodva? A tüneteim 10én és az azt követő pár napban megegyeztek a menzesz előtti tünetekkel. Olyan volt, mintha meglenne, de nem folyik semmi. Ugyanúgy fájt előtte a mellem, görcsölt a hasam, ingerült voltam. A görcsölés még mindig megvan és párosult egy kis derékfájással, ami a felfázáshoz hasonlít. És 2 napig nagyon fájtak a melleim, az egy hónapja vásárolt melltartókból kicsúsztak a bimbóim.

A szájban mért hőm 37,2 , de eddig nem mértem, és a méhszájam elég magasan van.

Uh-ra hétfőn megyek.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezek a tünetek után biztos, hogy terhes vagyok? Nagyon nem szeretném.

2011. márc. 23. 20:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na, voltam ma ultrahangon. Igazatok volt. 5 hetes terhes vagyok. Köszönöm a válaszaitokat!
2011. márc. 28. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért megtartod a babát?
2011. márc. 29. 09:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem tartom meg. Már megtettem a szükséges intézkedések felét...
2011. márc. 29. 10:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok beleavatkozni, de megkérdezhetem, hogy miért nem tartod meg? Csak az anyagiak miatt?
2011. márc. 29. 11:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem csak az anyagiak miatt! Ha csak annyi lenne a gond, akkor valószínű megtartanám.
2011. márc. 29. 17:20
 16/16 anonim ***** válasza:

S esetleg elárulod, hogy mi az oka még? Tényleg nem az én dolgom, csak szeretnék segíteni, már ha tudok...

Nem vagyunk egyformák, ezt tudom, de engem nagyon megviselne egy abortusz. Te vagy annyira erős, hogy lelkiismeret-furdallás nélkül éld tovább az életed?

19 évesen rettegtem attól, hogy állapotos leszek, s megtörtént... megtartottam a babát, bár párom ellenezte, de nem bántam meg egy percig sem...

Tényleg no, gondold át... Segíthetnék esetleg valamiben?

2011. márc. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!