Milyen ételt/italt kívántatok nagyon terhesen?
Én volt időszak a végefelé amikor megvesztem a kóláért.
Az egész terhesség alatt pedig a erőspaprikáért!!
A terhesség közepétől rá voltam kattanva a csokitortára. Annyira kívántam, hogy egy egészet fel tudtam volna falni belőle. Még jó, hogy nem túl gyakran volt otthon. :)
Amúgy volt, hogy csokitortával álmodtam. Azt készítettem, vendégségben azt ettem, azt dobáltuk egymásnak...az álmaim a csokitorta körül forogtak.
Holott soha előtte nem szerettem. :)
Csupa egészséges dolgot.
Úgymint: krumpli, hús, kenyér, torta.
Mákos guba:-))) Minden nap tudtam volna enni!!
A hús viszont nekem sem ment.
Bármilyen gyümölcs jöhetett. És nem 1-2 alma vagy ilyesmi, hanem 2 kiló mandarin, 7 kilós dinnye fele, és mindezeket egyszerre.
Viszont voltak hihetetlen fellángolásaim, úgymint zsíroskenyér lilahagymával. A munkahelyemre is azt vittem ebédnek! :)
Fokhagymás lángos, fokhagymás kifli. Bűzölögtem rendesen, pedig sokszor kellett ügyfelekkel személyesen egyeztetnem.
első terhesség alatt málnát ettem volna éjjel nappal. És a csemegeuborka levét ittam, az első 3-4 hónapban folyamatosan.
második terhesség alatt a citromfagyi volt terítéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!