Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes vagyok és tegnap óta...

23 hetes vagyok és tegnap óta úgy fáj a derekam, mint mikor terhesség előtt megjött a mensesem. Lehet ez a nyitott méhszáj?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok és tegnap óta úgy fáj a derekam, mint mikor terhesség előtt megjött a mensesem. A védőnő rámijesztett, hogy akinek gyakran vannak mensesgörcshöz hasolnó fájásai, annak lehet hogy nyitva van a méhszája. De nekem eddig minden vizsgálatom jó volt. Hallottatok erről?
2008. febr. 7. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem a saját és a babád egészsége érdekében mielőbb menj el a dokidhoz, Ő majd megmondja mit tegyél. És azért én a védőnő ilyesztgetésével nem foglalkoznék, néha eléggé vészmadarak, máskor meg nemtörődömök, tisztelet a kivételnek. Szóval hívd fel a dokid, és kérj időpontot, máris jobban fogod magad érezni!

2008. febr. 7. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben jártam én is pont a 23. hétben,addig spanoltam magam, míg végül elmentem a dokimhoz.Ott kijelentettem neki, hogy most biztos nagy a baj, mire újra megvizsgált (előzőleg 3 héttel korábban már megvizsgált),és persze zárt méhszájat talált és megnyugtatott.Nekem állandóan fáj valamim, mindig nagyon megijedek, biztos fárasztó lehetek emiatt, de ha téged megnyugtat, akkor csörögj oda a dokidnak, és mondd el a problémádat!Én csak az orvosomban bízom, de benne feltétel nélkül.Ne idegeskedj!!
2008. febr. 7. 16:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A második válaszoló lánytól kérdezném, hogy több napig fájt neked és azután abbamaradt? Nagyon rémisztő. Egész nap kínoz, felhívtam a dokit, mondta hogy magnéziumot vegyek be többet. De amúgy megyek hozzá, de az még pár nap.
2008. febr. 7. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 2. válaszadó, ne haragudj, csak most kerültem gép elé.Nekem is mindig napokon keresztül voltak problémáim, és volt hogy hetekig eltartott, nem is napokig.Én is szedem a magnéziumot már a 10.hét óta, szerintem tényleg jó a görcsökre,és persze az idegrendszerre is.:-).Az orvos azt mondta, hogy szedjem nyugodtam, úgyhogy min.3*2 Magne B6-ot beveszek naponta.Próbálj meg nem idegeskedni,valahogy kényelembe helyezni magad és pihenni, és most semmi mással ne foglalkozz magatokon kívül!Meglátod, a pszichéd is jobb lesz!Nyugi!
2008. febr. 8. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, még valamit akartam írni.Szerintem ha beszéltél az orvosoddal telefonon, és ő veszélyesnek ítélte volna a helyzetet, nem várna még napokat, hogy elmenj hozzá, és nem a magnézium növelését javasolta volna.Úgyhogy nyugi!!
2008. febr. 8. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!