Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor indult be a...

Kinek mikor indult be a szülés, miután elment a nyákdugó? és hogy indult be? Pénteken elment három részletbe, és azóta semmi!

Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is három részletbe ment el, de három különböző napon. Kb. 2-2,5 hét telt el és elfolyt a magzatvíz. De nekem 3 héttel hamarabb jött a baba a vártnál.

Szerintem már nem sok lehet hátra neked sem. Én úgy tudom szülés előtt 2-3 héttel távozik a nyákdugó.

Könnyű szülést!!!

4 hetes anyuka

2009. febr. 23. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! hát remélem addig nem kell várni,mert már holnap leszek 38 hetes!minden jót!
2009. febr. 23. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem délelőtt 10 körül és délben két részletben elment a nyákdugó, este 10-kor első fájásom meg is érkezett!

Boldog babavárást!

Üdv

6 hós baba anyucija

2009. febr. 23. 22:51
 4/9 ltimea ***** válasza:
nekem a nyákdugó közvetlenül a szülés előtt 1 órával ment el, aztán a magzatviz és már jött is a baba. 2 gyermekes anyuka
2009. febr. 23. 23:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első szülésemnél a burokrepesztés után ment el.A másodiknál 1 héttel a szülés előtt,de indítottak mert betöltöttem a 42 hetet.A harmadiknál szintén nem ment el,csak a vajúdás közben a kórházban.

Minden jót,könnyű szülést.

2009. febr. 23. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 10 nappal később lett meg a babám, mint ahogy a nyákdugó elkezdett távozni.
2009. febr. 24. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem hétfői napon délelőtt ment el és attól kezdve rendszertelenül,de jöttek a fájások.39 hetes voltam a második babával,így szerdán egy nagy labdával rásegítettem,hogy beinduljon a szülés.Csütörtök reggel megérkezett a fiam.
2009. febr. 24. 13:52
 8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem a nyákdugó kb két nap alatt ment el részletekben, aztán rá másfél héttel folyt el a magzatvíz és rá 5 óra 55 percre megszületett a kislányom! Most 3,5 hónapos. :D
2009. febr. 25. 14:11
 9/9 anonim válasza:
A 14:11-es válaszoló vagyok: 38+2 hetesen szültem. :D
2009. febr. 25. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!