Kismamák, mi a véleményetek? Szerintetek beadassam?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklus 12. napján, van 4 tüszőm (15,19,20,21mm). Tüszőrepesztőtől félek picit, nehogy mind a 4 megrepedjen, de még egy sikertelen hónapot sem bírnék ki :( Volt közöttetek valaki, aki 4 vagy több tüszőre beadatta, és most boldog Kismama egy babával? Vagy mennyi sikerült? Köszönöm2011. márc. 22. 10:11
1/6 anonim válasza:
3 tüszőm magától repedt meg, 3 a tüszőrepesztőtől. 2 babát várok :)
8+1 km
2/6 anonim válasza:
3 tüszőm repedt meg, nem lett baba :-( akkor. Én beadatnám. Szerintem a 15 mm-es tüsző nem fog megrepedni úgyse. Kicsi az esélye a 3masikreknek, de tudom, h alá kell írni, h vállalod, ez kicsit ijesztő.
3/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek szuri nélkül is megrepedne holnap-holnapután?
2011. márc. 22. 10:52
4/6 anonim válasza:
hát talán megrepedne. De én biztos beadatnám, mert aztán ha nem sikerül, azon fog járni az eszed, hogy jajj mi lesz ha mégis beadattam volna, talán már lenne babám?
Nekem 5 hetesen 3 petezsák látszódott, de ebből 1 felszívódott. Soha nem gondoltam volna, hogy ikreim lesznek, de örülök, hogy egyáltalán sikerült, hiszen annyit vártunk rá!
Sok sikert! :)
5/6 anonim válasza:
3 szép nagy tüsszőből 1 sem sikerült. Próba cseresznye:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!