Terhesgondozás a János kórházban csak pénzért?
A várandós feleségem terhesgondozását eddig több orvos is csak magánrendelésen volt hajlandó vállalni. Nem tudunk és nem is vagyunk hajlandóak fizetni orvosi ellátásért.
Kérdem én minek fizetjük a TB-t? Minden orvos ilyen pénzéhes? Más kórházban is így van?
Írjatok mik a tapasztalatok illetve mit tehetünk hogy Tb alapon ellássanak? Menjek betegjogi képviselőhöz vagy mi?
Én Margit kórházban szültem 2x.
igza az doki magánrendelésére jártam, mert teljesen máshol lakom, viszont tudom, hogy ott let terhesgondozóban, ahol vérvétel is van, van az ott dolgozó orvosoknak sima-nem magán-rendelése.
Mivel a Margit kh. Jánoshoz tartozik, gondolom ott sincs másképp.
Egyébként a Margit kh-at nyugodt szívvel ajánlom!!
Nem vagyok biztos benne, de nem lehet, hogy a kórház nem rendelőintézet? Ott osztályok vannak, fekvőbeteg ellátás.
A II. kerületi RENDELŐ a Kapás utcában van.
Vagy akkor abba a szakrendelőbe kell járnod, ahol a dokid szakrendel.
Én az István kórházba járok, de ott csak osztályon dolgozik, csak ügyel a dokim, és magánrendelése van (kap erre délutánonként egy szobát).
TB-s nőgyógyász rendelése nincs is. Csak háziorvosi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!