Lesz még hüvelyi ultrahang? 15 hetes kismama vagyok. Nem szeretem, nem esik jól a hüvelyi ultrahang, a hasam is fáj ha a doki kézzel megnyomja, meg féltem is a picikém. Beérném azzal ha már csak hasi ultrahang lenne hátra.
most már csak hasi uh lesz abból se sok.
meg talán 1 belső vizsgálat valamikor a 34-36. hét körül.
bocsi,off, 15.20-as!
Hogy érted azt,h egy belső vizsgálat?uh vagy mire gondolsz?
Mert nem tudom ki,hogy van vele,de engem a dokim a 18.héttől kb. havonta megvizsgál(belülről is).Bocsi,csak kíváncsi vagyok,h máshol ez nem szokás,vagy mi...
Egyébként uh már csak hasi lesz szerintem is.
Nekem is fura az egész...annyit orvosok nem turkáltak bennem (már bocsánat) mint mióta terhes vagyok...kétszer volt hüvelyi uh-m az elején...vékony fej, abszolút nem zavart. Viszont havonta megvizsgál a nőgyógyász, kacsa - nyitás, hüvelyvizsgálat, méhszájvizsgálat, kenet ... nem vagyok veszélyeztetett terhes, ez már rutin. Kellemetlen és utálom a kacsát, de az a fontos, hogy a baba körülményei megfelelőek legyenek, ezért mindent megteszek.
Üdv.:
25 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!