Eddig az ultrahang szerint mindig egy héttel "le voltam maradva" a vérzéskimaradáshoz képest. Hogy is van ez? Mi alapján számol az UH?
Figyelt kérdés
Mikor elmentem a 12 hetes uh-ra akkor elvileg az uh szerint 12 amúgy 13 hetes voltam.De a leleten 13 hét szerepelt az uh szerint is. Utólértem magam.2008. febr. 6. 17:59
1/3 anonim válasza:
Nyugi!Ez azt jelenti,hogy nem a ciklus közepén volt peteérésed,hanem a végén.Nekem is késésem van...Az UH baba mérete alapján számol.
2/3 anonim válasza:
én is így vagyok, egy héttel lemaradva a menst. képest. az uh a baba mérete alapján számol, de a doki szerint ez sem pontos, mert attól függ, hogy éppen nyújtózkodott-e, vagy összehúzta-e magát abban a pillanatban, amikor mérték...
3/3 anonim válasza:
En is igy jartam,5 hetesen mentem el eloszor,es 5 hettel kesobb "csak" 9 hetes volt a baba,ezt az orvos a baba meretebol allapitotta meg.Azert mert nem a ciklus kozepen fogant vszinu,es nekem a mensim is elegge ossze-vissza jott meg mostanaban.
Boldog babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!