Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet ilyen magas a...

Mitől lehet ilyen magas a szérum vasam? 37.3umol/l a normális értékhatár az 10.7-32.2. A haemoglobin szintem viszont alacsony aminek az oxigén szállításhoz van köze.

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és a védőnőm nem javasolja továbbra se a vitaminokat mert alapvetően nagy babát várunk. 12 hetes korunk óta nem vitaminozunk és eddig nem is volt gond. Vasat meg soha nem szedtem külön. Gőzünk nincs hogy mitől lehet ilyen magas a vasam ha normálisan táplálkozom,hiszen azt ilyenkor szinte mindenkinél pótolni kell. Ha vitamint szedek még magasabb lehet de a haemoglobin szintem meg emelni kéne...volt vki hasonló helyzeben??? Nekik mit javasoltak?
2009. febr. 23. 09:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!