Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hétben vagyok és megindult...

38. hétben vagyok és megindult a tejem. Kellene vele tennem valamit? Ez jelentheti azt, hogy mostanában megszülök?

Figyelt kérdés
Mármint nem fog begyulladni a mellem? Kell-e fejnem magam vagy pangjon a tej a mellemben? Köszönöm a válaszokat.
2009. febr. 22. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
elvileg nem kell vele semmit csinálni, ha fejsz oxitocint termel a szervezeted, és attól beindulhat a szülés, gondolom nem nagyon bánnád ;-), de a helyedben megkérdezném a dokit vagy a védőnőt, amúgy meg mindenképp a közeli szülést jelzi ez a tünet, de a 38. hét önmagában is ezt jelenti.
2009. febr. 22. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fejned!!!

És ne is birizgáld a cicid, mert beindíthatja a szülést!

De az, hogy most van tejed, az nem jelenti azt, hogy nem sokára szülsz. Nekem a 36. héttől volt tejem, mégis 40+1-re szültem. Van akinek még korábban, a 20. hete környékén már van!

Semmi különösebb teendőd nincs! A tisztálkodás alaposan persze ne maradjon el. Ha szivárog, akkor lehet kapni, amire a szoptatás alatt amúgy is szükséged lesz, melltartóbetét.

Könnyű szülést kívánok!

2009. febr. 22. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!