32hetes ultrahangon azt montak nekem hogy rovidnek tunik a baba combcsontja ahoz kepest hogy magasak vagyunk. Jart valaki igy az ultrahangon?
Nekem 28 hetesen mondták, hogy kicsit kisebb az átlagosnál a combcsontja, de minden más értéke stimmel a papírformával.
Erre született egy gyönyörű, formás, 60 cm-es fiacskám.
20:10-esnek igaza lehet, nekem szó szerint ezt mondták a 32. heti Uh-n. Meg azt is, hogy "nem egy Góliát anyuka, max. 52 cm és 3 kg lesz!"
Megszületett a fiam a 39. héten, 3640 grammal és 55 centivel.
Hatalmas kobakja van (még most is), de nem aránytalan, a combja viszont tényleg rövidke, pont mint az apjának, mondta is a férjem hogy szuper csatár lesz belőle! :))
Éppen így jártam a 32 hetes uh-n.Rövidke lábakat mondtak, meg, hogy nem lesz vmi magas...hát a 190 cm apja nem volt elragadtatva, hogy az én mélységemet örökli, különösen, hogy a kislányunk jó magas.
tegnap voltunk a 38 hetes uh, akkor már 40 hetesnek felelt meg combcsontilag.Kisfiút várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!