A magzatvíz csak hirtelen és egyszerre folyhat el, vagy előfordul hogy cseppekben napokig szivárog?
Figyelt kérdés
34. hetes vagyok, és már 2 hete vannak jóslófájásaim, a külső méhszájam nyitva. Néhány napja vettem észre, hogy nem nagy mennyiségben de azért észrevehető cseppek vannak a bugyiban. Nem olyan mint a folyás, mert teljesen szintelen, mintha pisi lenne... Lehet ez magzatvíz? Több mint 2 hét múlva kellene csak dokihoz visszamennem... menjek előbb?2009. febr. 22. 14:17
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem mindenképpen hívd fel a dokit, vagy menj el hozzá. Nekem is csak szivárgott a magzatvizem, mikor megindult a szülés. Sajnos nagyon könnyen fertőzést is kaphattok (te és a baba is). Vigyázz magatokra, és majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
2/4 anonim válasza:
szerintem feltétlenül menj orvoshoz minnél hamarabb.Ő tudja pontosan mi lehet ez.Vigyázz magatokra!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem szivárgott és csak sejtettem, mert fura vizes volt a folyásom. Igaz én már betöltöttem a 40. hetet, de engem nem engedtek haza,,idő előtti ! (a 40. héten vicces) burokrepedéssel. Legalábbis a papíron ez volt:-)
De menj és nézesd meg előbb, ne várj 2 hetet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Ma úgyis találkozok a védőnővel a tanfolyamon, tőle megkérdezem mit tanácsol... a doki csak szerdán meg pénteken rendel...
2009. febr. 23. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!