Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Komárom megyéből kismamák?

Komárom megyéből kismamák?

Figyelt kérdés
6hetes kismama vagyok beszélgetnék veletek boldog baba várást
2011. márc. 17. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok. Hova jársz orvoshoz? Nekem a második terhességem, ha van kérdésed írj nyugodtan :)
2011. márc. 17. 12:59
 2/10 A kérdező kommentje:
szia Molnár Mihály főorvoshoz járok magánrendelésre te kihez jársz itt szülsz tatabányán??milyen tüneteid voltak?,
2011. márc. 17. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Ő egy nagyon édes pofa orvos. Igen, Tatabányán fogok szülni és dr. Pálos Lajoshoz járok.
2011. márc. 17. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is tatabányai vagyok, bár én a SOTE-n fogok szülni. A Molnárhoz akartam járni, egyszer voltam nála, aztán menekültem innen.

Ki a védőnőtök, háziorvosotok?

2011. márc. 17. 14:01
 5/10 A kérdező kommentje:
szia háziorvosom Bublovics Péter környei a védönöm szintén környei Jenei Zita.Mért menekültél töle szerintem nagyon jofej
2011. márc. 17. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
En is jokat hallottam Molnar Mihalyrol! En tatai vagyok es Tbanyan fogok szulni. Paloshoz jarok maganrendelesre, nagyon meg vagyok elegedve. Holnap toltom a 36. hetet szoval lassan itt az ido. :)
2011. márc. 17. 14:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Huha már nagyon a végén vagy:)Kislány vagy Kisfiú lesz??tényleg hány hetesen tudom meg hogy mi lesz?hány hetesen kezdett nöni a hasatok?
2011. márc. 17. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát most mivel teszek jót? Riogassak mindenkit??? Szerintem szakmailag nulla. Illetve nem! Szakmailag kevés, de ezt nem ismeri be!

Röviden: van egy miómám (jó nagy), amit a Roykó és a Ferencz nem vett észre, így lettem terhes.

A Molnár ugyan észrevette, majd két perc alatt közölte, hogy húha, egy hatalmas méhdaganatom van (semmi magyarázat, hogy mi az, úgy jöttem ki tőle,hogy rákos vagyok), és nem tarthatom meg a gyereket, másnap menjek vérvételre, aztán abortuszra, aztán megműt, és ha szerencsém van, akkor megmarad a méhem. Feltettem egy kérdést (nyilván jó okos kérdés abban az állapotban): most mi lesz, jön a kemo, és társai?? Válasz: a lóf@szt. Így szó szerint! Majd közölte, hogy ha Tatabányán voltam eddig, akkor nem is kérdez többet, mert itt mindenki hülye (ha lehülyézi a saját osztályát, akkor én oda minek menjek be????). Majd előadta jófej módon, hogy mivel ekkora a daganat (7x8 centis volt akkor), ezért nem kell fizetnem az abortuszért neki(azóta tudom,hogy ha orvosilag indokolt, akkor ingyenes).

Ezt nyilván nem hagytam annyiban, így kerültem a SOTE-ra, ahol hozzáértő orvosok (szonográfus, nőgyógyász) megvizsgáltak, egyeztettek a professzorral, és teljes felvilágosítás mellett vázolták a lehetőségeket. Volt kockázat, de vállaltam a babát, és már hétfőn a 37. hétbe lépek, tehát minden simán ment. Ezt a babát a Molnár két nap múlva megölte volna.

Nem azzal van bajom,hogy a speckó esetekhez nem ért, hanem azzal, hogy nem mondja azt, hogy ez a kórház nincs erre felkészülve, nem láttak ennyi problémás esetet, menjek tovább. Neeem, ő ennél nagyobb orvos, ő a számára kevesebb kockázatot jelentő dolgot választja, és nekem esélyem sincs semmire. Hány babát vehetett már el így????

Biztos, hogy a normál terhességeket ellátja, nem vitatom, de ha gond van, akkor innen menekülni kell.

2011. márc. 17. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze, szerintem mindenhol vannak kirivo esetek. Es mindenkinek lehetnek rossz tapasztalatai. Eddig orulok, hogy Palossal nem volt nekem.

Igen ez mar a vege, foleg hogy mondta a doki, hogy elegge lent van a baba feje, lehet h hamarabb meglesz mint a kiirt idopont.

Fiu lesz, en a 18-20. het korul tudtam meg. Boldog babavarast neked is! :)

2011. márc. 17. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Azt meg nem irtam, hogy nekem kb a 25. hettol latszik egyertelmuen hogy babat varok. :) elegge vekony vagyok es nem is hiztam sokat.
2011. márc. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!