Dr hagymásy lászló. Van Székesfehérváron magánrendelése?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 21:56
11/15 anonim válasza:
A főorvos úr igenis jó orvos! 100%-osan meg vagyok vele elégedve! Biztonságban érzem magam mellette, maximálisan odafigyel, körültekintő, mindent elmagyaráz, és nagyon türelmes.
Ha valaki mindenképp magánorvost választana, őt nyugodt szívvel tudom ajánlani!
12/15 anonim válasza:
a sok irigykedő rosszindulatútól kérdezném, hogy tudna-e olyan orvost mutatni Fehérváron, aki ingyen, állami keretek között tudja biztosítani ezt az ellátást? Beleértve a vizsgálatokat, a törődést, az empátiát, a szakmai hozzáértést! Kíváncsian várom a válaszokat....
13/15 anonim válasza:
Nekem sincs jó véleményem Róla! 30h kismama
14/15 anonim válasza:
megindokolnád? légyszíves, nagyon érdekelne, hogy miért vagy róla negatív véleménnyel!
15/15 anonim válasza:
6 évig dolgoztam vele,az egyik legjobb szülész orvos akit valaha ismertem!(és nem annyit ismerek mint egy kismama) Nem betegként,hanem belülről a szakmai dolgok fényében!Kijelenthetem,hogy nagyon tehetséges fiatal orvos volt,precíz ember,komoly szakmai tudással,műtéti technikával!Nagy szaktekintély,igazi úriember! Sok irigye volt régebben is,még az igazán tehetségtelen orvos berkekből is !
# 9/14-nek Megérdemelné,hogy beperelje
rágalmazásért és becsületsértésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!